Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Cris-Tim transforma copiii talentati in vedete

Daca atunci cand vorbeste te face sa zambesti, orice gest al lui este insotit de o mimica expresiva si, pe deasupra, are si raspunsuri ingenioase la intrebari obisnuite, atunci merita sa-ti inscrii copilul la cel mai tare concurs al acestei primaveri, Cris-Tim te face superstar!, care se desfasoara in perioada 17 martie - 13 aprilie 2014.

Competitia se adreseaza parintilor care au copii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani, mecanismul de inscriere fiind simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa iti filmezi copilul spunand „Salam Sasesc”, apoi roaga-l sa raspunda la intrebarea „Daca ai fi tu mama mea, si eu copilul, ce m-ai pune sa fac?”. Incarca inregistrarea video pe platforma superstar.cristim.ro, iar Cris-Tim iti transforma copilul in superstar!

Saptamanal, cinci copii vor fi desemnati in ordinea voturilor publicului. Din acestia, un juriu format din doi reprezentanti ai departamentului de marketing Cris-Tim, regizorul spotului si directorul de creatie al agentiei de publicitate va alege doi finalisti. La sfarsitul celor patru saptamani de concurs, opt copii vor fi distribuiti in noua reclama Salam Sasesc de la Cris-Tim, avand sansa la celebritate.

Aceeasi oportunitate a avut-o acum 12 ani si fetita din prima reclama Salam Sasesc de la Cris-Tim, care a reusit sa impresioneze o tara intreaga prin dragalasenia ei. Luiza Lucuta revine acum alaturi de Cris-Tim pentru a cauta urmatoarele vedete in noua campanie Salam Sasesc. Copilul tau poate fi una dintre ele!

Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile pe site-ul superstar.cristim.ro.

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.