Setari Cookie-uri

Top 3 cele mai piratate filme si seriale din lume

Productiile cu cele mai multe descarcari ilegale

Ce face tot omul cand vrea sa vada un film care nu mai ruleaza in cinematografe sau sa se uite la un serial care nu e difuzat in tara natala? Cu putin noroc, primeste o invitatie catre un site specializat in schimbul prietenesc sau le acceseaza pe cele gratuite.

Se pare ca astfel gandesc cel putin cateva milioane de oameni care descarca gratuit filme si seriale. Iata care sunt cele mai piratate productii cinematografice sau de televiziune din toate timpurile.

La capitolul filme, clasamentul arata asa:

Locul 3: Inception

Desi pelicula lui Cristopher Nolan nu i-a adus un premiu Oscar lui Leonardo DiCaprio, Inception este unul dintre cele mai piratate filme. Productia spune povestea lui Dominic Cobb, un soi de spion specializat in extragerea de informatii de la tintele sale in timp ce acestea viseaza.

Banuit de o crima, lui i se interzice sa isi vada copiii. Are sansa sa indrepte acest lucru daca accepta o ultima misiune extrem de periculoasa: implantarea unei idei in mintea unui puternic om de afaceri care se afla in competitie directa cu angajatorul lui Cobb. Prins intre straturile subconstientului uman, el trebuie sa ia cea mai grea decizie din viata.

Citește și:

Inception a fost descarcat ilegal de 18 milioane de persoane.

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.