Setari Cookie-uri

5 secte sexuale periculoase

Culte religioase care isi domina adeptii prin sex

Daca vrei sa controlezi pe cineva, sexul poate fi o arma foarte puternica. Impreuna cu izolarea de oamenii apropiati, presiune, manipulare psihica si exploatare fizica sau de alta natura, acestea sunt cele mai bune metode pentru a aduna adepti si pentru a-i domina.

1. Heaven’s Gate (Poarta Raiului)

Marshall Herff Applewhite este cel care a infiintat aceasta secta. Potrivit invataturilor sale, corpul uman este doar un recipient in care traiesc spirite extraterestre fara sex. El sustinea ca duhul sau a trait in corpul lui Iisus Hristos in urma cu 2000 de ani.

Singura modalitate de a obtine mantuirea era intorcerea sufletelor pe nava-mama iar acest lucru poate fi indeplinit prin separarea de trupurile fizice. Prin urmare, el si 38 de adepti de-ai sai s-au sinucis in masa in 1997

Sexualitatea era, potrivit teoriilor sale, o abjectie umana de care trebuia sa te debarasezi daca iti doreai sa avansezi spiritual. Prin urmare, toti cei care il urmau s-au supus unor proceduri crunte de castrare si le interzicea orice contact fizic. Atingerile de orice fel erau nepermise. Operatiile de indepartare ale organelor genitale erau facute sub influentele unor substante stupefiante.

Citește și:

femeie in negru

foto shutterstock femeie in negru

2. United Nuwabian Nation of Moors (Uniunea natiunii nuwabiene a maurilor)

Conducatorul acestei miscari, Dwight York, sustinea ca varsta sa reala era de 76 de mii de miliarde de ani si ca a ajuns pe pamant cu ajutorul unei nave extraterestre numita Sham. Doctrina lui era o amestecatura fara cap si fara coada despre masonerie, criptozoloogie si ufologie.

Practicile sexuale erau lucruri obisnuite in cadrul sectei, precum si abuzurile comise asupra copiilor. Drept pentru care York a primit o sentinta care cumuleaza 135 de ani de inchisoare. El este cel care hotara cum si daca adultii din secta puteau face sex insa isi rezerva dreptul la acte sexuale cu oricine dorea si oricum dorea, inclusiv cu micuti in varsta de 5 ani.

Acestia erau fortati sa se uite la filme pornografice apoi filmati la randul lor. Initierea era facuta cu o papusa in forma de Pantera Roz care avea atasat un penis. Dupa ce ii abuza pe copii, le facea cadou tot soiul de maruntisuri si le promitea ca erau din ce in ce mai aproape de mantuire.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.