Setari Cookie-uri

Top 3 cele mai proaste scene de sex din filme

Orgasm sa fie, dar sa o stim si noi

Scenele de sex bine regizate si interpretate pot dezvalui foarte multe lucruri despre intensitatea relatiei dintre personaje si pot salva alte aspecte mai putin reusite ale unei productii cinematografice. Din pacate, exista insa cazuri cand se intampla fix invers. Pasiunea mimata prost poate ucide un film de altfel, interesant.

Atunci cand intre cei doi actori exista o chimie asemanatoare cu cea dintre o cizma si o scandura din gard, ies niste scene atat de proaste incat ti-e jena sa te uiti. Nu pentru ca ar iesi vreun eveniment a la Janet Jackson si Justin Timberlake ci pentru ca este pur si simplu penibil.

In ordine aleatorie, iata 3 dintre cele mai prost mimate orgasme pe marile ecrane.

1. Avatar

Productia lui James Cameron care a avut incasari de aproape 3 miliarde $ la nivel mondial a pus o lume intreaga pe jar iar iubitorii de gen au savurat cu sufletul la gura aventurile aborigenilor de pe Pandora.

Citește și:

Jake Sully (Sam Worthington) si bastinasa Neytiri (Zoe Saldana) se imperecheaza pe viata in cel mai sfant loc al populatiei Na’vi prin...unirea cozilor.

Scena are suficienta tandrete cat sa nu te faca sa strambi din nas pana in momentul in care realizezi ca pterodactilii cu care zboara strumfii pe steroizi sunt imblanziti prin aceeasi metoda.

Citeste pe Kudika.ro

Legaturi periculoase: Idilele imorale din pelicule de Hollywood

In spatele camerelor: Scene de sex din filmele obisnuite

Video: TOP 10 cele mai tari orgasme de la Hollywood

Cele mai bune momente de sex extrem de la Hollywood. Care Christian Grey?!

Top 5 cele mai bune filme erotice

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.