Setari Cookie-uri

5+1 Idei pe care trebuie sa incetezi sa le mai crezi despre corpul tau

Iubeste-ti corpul exact asa cum este!

Nu sunt feminina

"Nu exprim feminitate si senzualitate prin fiecare por al pielii si nu stiu ce ar trebui sa fac". Iti spun eu: nu trebuie sa faci nimic. Fiecare femeie este feminina in felul ei si se exprima asa cum stie mai bine. Trebuie sa fii naturala si totul vine de la sine.

Trebuie sa am parul mai lung

Se spune prin targ ca podoaba capila aeste un simbol al feminitatii. Nu stiu voi, dar eu nu sunt de acord cu aceasta teorie care practic le defeminizeaza pe femeile care au parul scurt. Sincera sa fiu eu le admir pe cele care indraznesc sa adopte un stil lejer si foarte trendy.

Am soldurile prea late

Hai sa iti dau un pont: daca alegi sa nasti natural, o sa iti fie mult mai usor la nastere decat daca ai avea solduri inguste precum ale fotomodelelor. Plus de asta, unde ai vazut tu posterior apetisant si solduri inguste?

Sanii sunt prea lasati

Citește și:

Stiu ca ai vrea sa ai toata viata sanii pe care ii aveai la 17-18 ani cand erau tari, fermi si la locul lor, dar din pacate nu se poate. Pe parcursul vietii ai fluctuatii de greutate, moment in care sanii tai au de suferit. Stiu ca ai vrea sa ai un surb (cel putin eu as vrea) pe care sa il strangi cate un pic atunci cand vrei ca sanii tai sa arate perfect, insa iti spun un secret: barbatii ii iubesc asa cum sunt, in mod deosebit naturali.

Fii mandra de corpul tau!

Foto prima pagina: corp de femeie, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.