Setari Cookie-uri

Determinarea genetico-energetica sau De ce mi se intampla tocmai mie?

Un om se naste in 9 luni, un om nou se naste in 9 generatii, 9 este cifra creatiei... Suntem o celula intr-un tesut, care contribuim la nasterea altei celule/ tesut. Citeste un articol interesant scris de Alina Albert!

de Alina Albert, expert Garbo

Autor Revista Normal despre paranormal

____________

"De ce, de ce mor copii nevinovati, nu e drept... Mor oameni buni fara de greseala, mama mea a murit la 50 de ani, era painea lui Dumnezeu. De ce? De ce???"

GANDUL ESTE CEA MAI COMPLEXA FORMA DE ENERGIE CUNOSCUTA. GANDUL INFLUENTEAZÄ MATERIA. Acest lucru nu-l spun eu, ci ultimele cercetari din domeniul fizicii cuantice.

Eu nu cred in Dumnezeu, EU STIU CA EXISTA DUMNEZEU! Pentru ca am murit si L-am intalnit. Cand am iesit din corpul meu fizic si ii priveam pe medici de undeva, din tavanul salii de operatii, eram un "ghem energetic" de ganduri si emotii.

Deci, POT SPUNE ca omul este o mana de lut insufletita de Dumnezeu prin acea forma complexa de energie - gandul! Dar Dumnezeu nu a creat un singur om. OMUL este un INTREG format din generatiile care au fost, sunt si vor veni. "Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti". Dar cine este aproapele meu !? Aproapele meu este orice stramos al neamului meu care mi-a asigurat determinarea genetica, aproapele este orice urmas la a carui determinare genetica contribui. Aproapele este format din toti oamenii care imi tranziteaza viata. Aproapele meu nu este un copil din Africa, pe care nu l-am vazut niciodata. Dar acel copil are si el aproapele lui. Din aproape in aproape ar trebui sa ajungem sa ne iubim toti. Vedeti? Liantul care ar trebui sa ne uneasca pe toti este iubirea. Care toti? Oamenii care au fost, sunt si vor veni!

Citește și:

Suntem toti in unul si unul in toti, din aproape in aproape!

Foto interior si prima pagina: Umanitate, Shutterstock

Daca stramosii au mancat si au baut fara masura, este FIRESC sa se nasca un urmas cu date genetice alterate! Mostenim un teren genetic si unul "energetic". Eu, Alina Albert, sunt o celula intr-un ocean de celule. Stramosii mei formeaza un tesut celular de baza, in jurul meu. Daca stramosii mei au facut alegeri sanatoase, bagajul meu energetic va fi unul bun. Daca stramosii mei au incalcat echilibrul universal, eu voi suferi pentru ca Eu, sunt, de fapt, tot parte din ei, OMUL FIIND UN SINGUR INTREG.

Citeste continuarea pe Garbo.ro

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.