Setari Cookie-uri

Ezoteric: Ce spune ziua nasterii despre tine?

Ziua in care te-ai nascut dezvaluie lucruri interesante despre tine. Afla si tu despre ce este vorba!

Ziua 1

Cei nascuti in prima zi a lunii sunt personalitati puternice, independente si cu spirit de organizare foarte bine dezvoltat. De cele mai multe ori ajung oameni de succes pentru ca sunt ambitiosi si foarte inventivi. Nu le place sa li se spuna ceea ce au de facut si au intotdeauna nevoie de ceva nou in viata lor pentru a evita monotonia.

Cu toate acestea, un mare defect al celor ascuti pe ziua de 1 este graba care de cele mai multe ori chiar strica treaba.

foto: femeie fericita, Shutterstock

Ziua 2

Cea de-a doua zi a lunii ii descrie pe cei care s-au nascut pe aceasta data ca fiind persoane prietenoase care au nevoia mereu de afectiune. In aceeasi masura sunt firi sensibile si diplomate. De asemenea au dezvoltata foarte bine latura artistica si sunt atente la detalii.

Sunt persoane timide, pesimiste si sunt tentate sa faca prea multe compromisuri.

Citește și:

Ziua 3

Cei nascuti in ziua de 3 a lunii sunt sociabili si plini de entuziasm. Au o capacitate dezvoltata de a comunica cu cei din jur si le place sa scrie. Vor sa cunoasca cat mai multe lucruri pentru ca sunt intotdeauna curiosi si conectati la tot ceea ce se intampla.

In acelasi timp sunt superficiali si tind sa cheltuie mai mult decat castiga.

Ziua 4

Cei nascuti in aceasta zi sunt responsabili din fire si foarte disciplinati in tot ceea ce fac. Sunt realisti si nu cred nimic pana cand nu au parte de dovezi elocvente. In relatiile cu ceilalti sunt destul de reticenti pana reusesc sa cunoasca bine persoana de langa ei.

Sunt sceptici si rigizi, incapatanati si ambitiosi ceea ce poate duce adesea la stari de frustrare.

Ziua 5

Vor sa stie totul despre orice pentru ca sunt foarte curiosi si isi baga adesea nasul peste tot. Pentru ca sunt atat de curiosi reusesc sa se adapeze imediat la nou si sa gaseasca intotdeauna cele mai bune si mai rapide solutii.

Citește și:

Datorita setei de cunoastere sunt deseori nerabdatori si impulsivi.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.