Setari Cookie-uri

Top 5 povesti adevarate cu fantome

Cele mai bune scenarii de film sunt inspirate,uneori, din fapte reale

In fiecare cultura exista povesti infricosatoare despre demoni, fantome si spirite care bantuie vietile oamenilor nevinovati. Cateva dintre acestea au consecinte atat de tragice incat sunt investigate de oameni specializati care pretind ca detin dovezi ale vietii dupa moarte. Acesta este unul dintre cele mai exploatate subiecte de film si o parte dintre povestile presupuse adevarate cu fantome isi fac loc pe marile ecrane.

1. Hotelul Stanely, Colorado

Cladirea este amplasata in Muntii Stancosi, Estes Park. Turistii care se cazeaza aici s-au plans in numeroase randuri de tot soiul de evenimente neplacute si foarte bizare. Chiar si angajatii spun ca din cand in cand, din marea sala de bal se aude cineva cantand la pian. Povestile locale spun ca ar fi vorba de Flora, o artista care si-a gasit aici sfarsitul. Daca toate celelalte zgomote ciudate au fost puse pe seama vantului si a instalatiei de aerisire, nimeni nu a gasit inca explicatia pentru ciudatul fenomen al cantecului de pian.

Citește și:

Cazul a fost sursa de inspiratie pentru unul dintre cele mai aclamate romane de-ale lui Stephen King, The Shinning. Stanley Kubrick a regizat pelicula cu acelasi nume, film care ramane pana astazi una dintre cele mai controversate productii de-ale marelui regizor.

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.