Setari Cookie-uri

Recomandari de weekend sau ce faceti pentru a nu sta o clipa in casa

In ultimele zile, vremea nu este deloc stabila, dar asta nu inseamna ca noi ar trebui sa ne petrecem weekend-ul in casa, ci dimpotriva.

In primul rand trebuie sa stiti ca tot weekend-ul continua Festivalul de Film Cinepolitica, cititi mai multe despre el in pagina dedicata evenimentului.

Vineri, 11 aprilie, avem alt concert fain. Este vorba despre Coma. Baietii vin in Puzzle sa ne incante cu melodiile lor si noi spunem ca nu-s de ratat. Si pentru ca tot suntem in zona concertelor cu trupe vechi romanesti pe care le ascultam cu drag dupa trecerea anilor, va mai spunem ca tot vineri avem Implant pentru refuz in Fabrica.

Sambata, 12 aprilie, noi ne vom petrece toata ziua la Yard Sale la Dianei 4. E drept, editia aceasta este una mai lunga, pentru ca suntem asteptati si duminica la "targ", dar cum sunt si multe produse avem de unde alege. Plus ca oamenii sunt faini asa ca nu avem nicio sansa sa ne plictisim la eveniment.

Duminica e ultima zi din saptamana si asta inseamna ca trebuie sa ne bucuram cat mai mult de ea. Recomandarea noastra este sa incepeti cu o piesa de teatru: Carpathian Garden, cu Tudor Aaron Istodor, Radu Iacoban, se joaca la Godot.

Citește și:

La Beraria Hanul cu tei avem Nicolas Simion Trio, cu tot cu saxofon, iar trupa Astero ne da intalnire cu muzica la Dianei 4.

Nu uitati ca duminica este ultima zi in care puteti vizita Trenul Regal din Gara de Nord si ca in Parcul IOR avem Satul Biblic.

Cititi despre mai multe evenimente pe getlokal.ro

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.