Setari Cookie-uri

Lisa Snowdon: Barbatii isi doresc ca partenerele lor sa straluceasca din nou, sa se simta frumoase si fericite

Am reusit sa discutam cateva momente cu Lisa Lisa Snowdon, gazda show-ului Aceeasi sotie, alta palarie si sa o rugam sa ne raspunda la cateva intrebari. Am descoperit cu placere o persoana captivanta pe care va invit sa o urmariti in cadrul emisiunii Aceeasi sotie, alta palarie incepand de duminica, 27 aprilie, ora 21:00, la TLC.

Prezentatoare TV, DJ de radio si model, Lisa Snowdon, frumusete recunoscuta, si-a consolidat reputatia de a fi totusi mai mult decat un simplu chip frumos. Pe langa faptul ca este unul dintre cele mai de succes modele ale Marii Britanii din ultimii ani, Lisa si-a cladit si o cariera solida in televiziune si radio.

Te rugam sa ne povestesti cate ceva despre conceptul emisiunii ACEEASI SOTIE, ALTA PALARIE.

Este un program de schimbare de stil in care lucram cu diverse cupluri, rugand barbatii sa faca schimbarile si sa preia controlul asupra garderobei partenerelor lor. In primul rand, ei distrug tot ce nu le place, apoi au la dispozitie 5 000 de lire sterline ca sa inlocuiasca hainele distruse si sa-si impresioneze partenerele, demonstrandu-le ca le cunosc si le iubesc.

Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac barbatii care aleg haine pentru iubitele lor ?

Citește și:

Cea mai mare greseala pe care o fac barbatii este ca nu-si dau seama de forma sau tipul de corp al partenerelor lor, asa incat ajung sa le imbrace in haine care nu li se potrivesc deloc sau dezvaluie portiuni ale corpului pe care fetele nu sunt de acord sa si le puna in evidenta. Uneori le imbraca de parca ar fi mult mai tinere sau nu includ in garderoba si haine practice... Sau pur si simplu nu isi dau seama ce tinute vestimentare sunt complet in afara zonei de confort a unei femei.

Care sunt cele mai frecvente greseli intalnite in garderoba femeilor ?

Poarta hainele mari si labartate ale partenerilor lor, fiindca nu au suficient timp pentru ele si, practic, ii pun pe toti cei din jur pe primul loc, inaintea lor.

Cele mai multe femei nu stiu cum sa se imbrace fiindca nu-si accepta corpul asa cum este, cu partile lui bune si mai putin bune. De ce se intampla asa ceva ? Ce anume le face pe aceste femei sa-si vada corpul dintr-o perspectiva gresita ?

Citește și:

De-a lungul anilor, corpurile noastre tind sa se schimbe si sa devina ceva mai mari, din mai multe cauze: stilul de viata, inaintarea in varsta, sarcini si nasteri... Toate astea ne afecteaza increderea in fortele proprii si ajungem la un moment dat sa nu ne mai placa nici cum aratam, nici sa ne distram imbracandu-ne elegant sau preocupandu-ne de moda.

Cum se descurca barbatii cand trebuie sa aleaga masura potrivita ? Cat de aproape sunt de adevar, in estimarile lor ?

E ciudat, dar cei mai multi barbati habar nu au ce masuri poarta partenerele lor ! Va puteti imagina cum ar fi ca noi, fetele, sa nu stim ce masura poarta barbatii nostri la camasa sau la alte piese de imbracaminte ?

Cat de diferite sunt perceptiile barbatilor si femeilor, in materie de haine ?

Noi, fetele, vrem sa fim stilate, dar in acelasi timp sa ne simtim confortabil. Nu vrem intotdeauna sa aratam sexy sau stralucitoare. Cred ca barbatii presupun ca noi vrem sa avem un aer extrem de feminin tot timpul, dar adevarul e ca noi ne alegem hainele pe care le purtam si din considerente practice. Da, toate ar trebui sa avem in dulap acea „mica rochie neagra”, pentru un anumit tip de evenimente, dar avem nevoie si de haine confortabile, pe care sa le purtam fara probleme si sa le imbracam rapid dimineata. Ne dorim multe elemente separate, care se potrivesc in diverse combinatii, astfel incat sa ne fie usor sa ne imbracam cand suntem pe fuga.

Citește și:

    Care a fost cel mai neobisnuit cuplu pe care l-ai intalnit la filmari ?

    Nu prea vreau sa raspund la intrebarea asta... O sa las programul sa se deruleze, apoi fiecare telespectator poate sa traga propria concluzie, fiindca fiecare dintre cuplurile prezentate este unic in felul sau – si asta e minunat !

    Care e motivatia cea mai des intalnita in randul barbatilor care vor sa schimbe garderoba partenerei lor ?

    Barbatii isi doresc ca partenerele lor sa straluceasca din nou, sa se simta frumoase si fericite - si sa aiba aceeasi scanteie ca atunci cand s-au intalnit cu ele pentru prima data. Asta e principala motivatie a barbatilor, de fiecare data. Este o poveste despre iubire si despre dorinta ca doamna inimii lor sa se simta deosebita si fericita - si sa aiba mai multa incredere in fortele proprii.

    Vizionare placuta


    Kudika
    16 Aprilie 2014
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.