Setari Cookie-uri

Cele 12 legi sfinte ale karmei

Legile spirituale ale Universului

In limba sanscrita, karma se traduce prin actiune. Fiecare gand , cuvant sau fapta are o anumita rezonanta in Univers. Prin urmare, orice actiune de-a noastra are o reactiune. Atunci cand ne asumam acest lucru, putem gasi o modalitate de a evolua si de a trai echilibrat si in armonie cu cei din jurul nostru.
Iata care sunt cele 12 legi sfinte ale karmei.

1. Legea principala, cauza si efect.

Orice lucru trimis catre Univers se va intoarce la noi. Gandeste lucruri frumoasa, pozitive, optimiste si traieste fara a face rau celor din jur.
Daca iti doresti ca dragostea sa vina in viata ta, iubeste-i pe cei din jur. Daca iti doresti armonie, trebuie sa fii intelegator cu oamenii de langa tine.

2. Legea creatiei.

Toti facem parte din Univers si toti avem un sambure divin in noi care ne ofera puterea de a face. Putem „face” viata, putem „face” iubire, putem „face” fericire. Depinde doar de noi si de lumina interioara a fiecaruia.

Citește și:

foto shutterstock tinere cu flori

3. Legea smereniei

Ceea ce refuzi sa accepti si daca nu te impaci cu lucrurile pe care nu le poti schimba, acestea vor continua sa te chinuie. Tot raul pe care il vezi in altii poate fi o reflectare a defectelor tale.

4. Legea evolutiei

Pentru a putea evolua si ca sa ne dezvoltam ca oameni, noi suntem cei care trebuie sa se schimbe, nu cei din jurul nostru. Aceste schimbari trebuie sa porneasca din interior apoi sa ni le insusim pe deplin, abia apoi sa cautam schimbarea in altii.

5. Legea asumarii

Asa cum ne asumam dorinta de schimbare, trebuie sa ne asumam si greselile. Fie ca vorbim despre cele pe care le facem zilnic, voit sau nu, ori ca vorbim despre defectele de caracter, toate acestea trebuie acceptate si asumate, inainte sa putem face acea schimbare ce va atrage binele in vietile noastre.

6. Legea legaturilor

Citește și:

Trebuie sa fii atent la fiecare pas pe care il faci si la fiecare decizie pe care o iei. Totul este conectat in Univers si este cu atat mai importanta constientizarea ta ca persoana cu cat fiecare lucru pe care il faci are cu siguranta un impact asupra viitorului tau.


Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.