Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Paris, o mica placere nevinovata!

Oh, l amour! Parisul iti poate oferi o multitudine fascinanta de monumente istorice si arhitecturale si, in acelasi timp, este una din micile mari placeri de care trebuie sa te bucuri macar o data in viata. Pune-ti castile pe urechi, da play melodiei tale preferate si vino cu noi intr-o calatorie virtuala pe strazile Parisului:

Incepem prin a ne plimba visatori pe faimosul bulevard Champs-Elysees, cel mai frumos bulevard din lume. Daca ti-ai luat cartea preferata cu tine, acum este momentul sa gasesti un loc placut pe o bancuta si sa te bucuri din plin de una din micile placeri care iti aduc zambetul pe buze.

Dupa ce am strabatut Champs-Elysees, am ajuns in fata unui alt mare simbol al Parisului, Arcul de Triumf. Alta mica placere care trebuie indeplinita este sa iei aparatul foto si sa urci pe cladire. Privelistea de pe acest monument este chiar mai frumoasa decat cea de pe Turnul Eiffel si, in acest fel, poti pastra cele mai minunate amintiri din Paris.

Pe de alta parte, nimic nu se compara cu placerea de a te afla pe unul din cele mai inalte monumente din Paris, Turnul Eiffel, pe timp de noapte, mai ales atunci cand te afli in bratele persoanei dragi tie. Declaratiile romantice sunt bine venite! Urmatoarea destinatie catre care ne indreptam este Catedrala Notre Dame, faimoasa datorita arhitecturii sale gotice. O alta mica placere, cand vizitezi acest monument, este sa-ti amintesti de povestile copilariei si sa retraiesti sentimentele pe care le-ai avut cand citeai cartea ta preferata, „Cocosatul de la Notre Dame”.

Pe inserat, este cel mai indicat moment sa te opresti in primul restaurant, sa te asezi la lumina calda a lumanarilor si sa te rasfeti in timp ce savurezi faimoasele preparate culinare frantuzesti si branzeturi fine. La desert, desigur, nu au voie sa lipseasca delicioasele si coloratele macarons. Mmmm.... très bons!

Micile bucurii si placeri ale vietii merita sa fie gustate alaturi de persoana draga de aceea, Poiana iti ofera sansa de a castiga o excursie in 2 la Paris. Afla mai multe aici: www.gustamicileplaceri.ro

Mult noroc!


Kudika
17 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.