Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Cele opt mici vedete Cris-Tim au aparut deja la TV!

Cris-Tim a lansat primavara aceasta o campanie inedita, care a debutat cu un concurs ce le-a oferit copiilor talentati sansa de a deveni vedete.

Competitia „Cris-Tim te face superstar!” s-a desfasurat de-a lungul a patru saptamani, in perioada 17 martie – 13 aprilie 2014, iar publicul si un juriu de specialitate i-au ales pe cei opt protagonisti veseli si energici ai noului spot Salam Sasesc: Maria Irina Vizireanu, Sonya Karina Sopcu, Mihai Bane, Cezara Nacu, Rares Gabriel Banescu, Delia Popovici, Anisia si Marta Melinte. In duminica de Paste, pe 20 aprilie 2014, s-a lansat la TV spotul in care ii puteti urmari pe cei opt simpatici.

Pe platforma superstar.cristim.ro au fost postate peste 600 de filmulete, iar clipul care anunta lansarea concursului a fost vizualizat de peste 250.000 de ori pe youtube. In cele patru saptamani de concurs au fost create peste 11.000 de conturi pe platforma competitiei, iar campania a primit aprecieri din partea publicului, oamenii distribuind pe retelele de socializare clipurile copiilor inscrisi in concurs.

Campania „Cris-Tim te face superstar!” a creat cadrul pentru ca oamenii sa se manifeste si sa participe activ la o initiativa care s-a construit din mers si care se bucura de rezultate spectaculoase.

Mai multe detalii despre campania Salam Sasesc sunt disponibile pe site-ul
superstar.cristim.ro.


Kudika
25 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.