Setari Cookie-uri

15 lucruri care ne lipsesc din adolescenta anilor 2000

Topul lucrurilor carora le ducem dorul din adolescenta

Parca mai ieri eram adolescenti prinsi intre orele lungi de la liceu si toate celelalte tentatii dulci ale vietii. Oricat de bine ne-am aduce aminte de anii dolce far niente, acestia au ramas mai in urma decat pare. Pana sa enumeram toate lucrurile carora le ducem lipsa din adolescenta, iata intai cateva repere cronologice.

  • Serialul FRIENDS s-a terminat acum 10 ani. La fel si Sex and the City.
  • Ultima carte din seria Harry Potter a fost publicata acum 7 ani.
  • David Beckham este casatorit cu Posh Spice de 15 ani.
  • Ryan Gosling si Sandra Bullock s-au despartit acum 11 ani.
  • Au trecut 10 ani de cand Amy Whinehouse si-a scos albumul de debut.
  • Melodia „You’re beautiful” a lui James Blunt a fost difuzata pentru prima data acum 10 ani. In acelasi timp, Cristiana Raduta soca industria muzicala romaneasca atunci cand a aparut sumar imbracata in videoclipul piesei Amor, Amor.
  • Trupa Andre a fost infiintata acum 16 ani.
  • Delia Matache a inceput sa cante alaturi de Nick in trupa N&D acum 15 ani.

1. Atomic TV k lumea

Acesta a fost primul post muzical romanesc din istorie si a fost inaugurat in 1999. Atomic TV a fost desfiintat in 2006 si inlocuit de Kiss TV.

Citește și:

2. Pantofii cu platforma

Incaltamintea cu platforma a luat lumea cu asalt atunci cand fetele de la Spice Girls au ajuns pe primele pozitii in topuri. In Romania, reprezentantele de marca ale acestui trend au fost fetele de la Andre. Chiar daca acum nu mai au loc in dulap, le privim inca din cand in cand cu un aer de nostalgie.


foto shutterstock pantofi cu platforma roz si negru

3. Agrafele-floricele

Tot de la fetele din industria muzicala romaneasca am prins moda agrafelor si agrafitelor in forma de floricele sau fundite. Ultima gaselnita in randul adolescentilor din 2000 erau clamele de par in forma de fluturasi care dau din aripi.


foto shutterstock agrafe de par

4. Par creponat

Placa de par pentru creponat nu era chiar la indemana tuturor insa atunci cand voiai sa iti faci parul valvoi, nu iti ramanea nimic altceva decat sa-ti impletesti parul in codite subtiri, subtiri de tot si sa dormi cu ele peste noapte.

Citește și:


foto shutterstock par creponat

5. Coliere de plastic

Mie, personal, la 13 ani, aceste coliere de plastic mi se pareau culmea elegantei! Si unde mai pui ca nu erau doar accesorii pentru gat ci gaseai seturi intregi cu bratari si inele.

foto captura YouTube

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.