Setari Cookie-uri

Vedetele cu cele mai mici penisuri din showbiz

Top 7 barbati faimosi cu penis mic

Sunt faimosi, au frant inimi pe banda rulanta si au un fizic de invidat. Din pacate pentru ei, toate acestea nu sunt suficiente pentru a le face pe plac doamnelor din jurul lor. Si acolo unde natura nu vrea neam, n-ai ce-i face! Asadar, pregatiti-va sa fiti dezamagite.

Iata care sunt posesorii celor mai mici penisuri de la Hollywood.

1. Ashton Kutcher

Frumuselul de la Hollywood care a trecut de la Demi Moore la Mila Kunis mai rapid decat trece Oscarul pe langa Lenoardo DiCaprio nu sta foarte bine la capitolul dotari de la natura.Cel putin, asta reiese din declaratia fostei sale iubite, regretata Brittany Murphy.

A spus ca esenta relatiei dintre Kutcher si Demi este ca el nu tine cont de varsta si ea nu tine cont de marime.

foto Guliver/Splash News

2. Eminem

Fosta lui sotie, Kim, nu este singura care s-a plans de dimensiunea penisului celebrului cantaret. Nici Mariah Carey nu a fost prea impresionata de Marshall Mathers insa femeile nemultumite de el nu se opresc aici. Este bine cunoscut faptul ca lui Em ii plac actritele din filmele porno si are un sir lung de foste iubite din aceasta industrie insa niciuna nu a fost prea convinsa de calitatile sale de amant.

Citește și:

3. Enrique Iglesias

E frumusel, e romantic, susura balade de dragoste insa cam pana aici merg calitatile lui Enrique de lation-lover. In numeroase randuri, chiar el a declarat ca are un penis atat de mic incat ar fi modelul ideal pentru o reclama la prezervative XS.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.