Setari Cookie-uri

Top 3 cele mai controversate legaturi sexuale din filme

3 cupluri din cinematografie care te lasa cu gura cascata

Regizorilor europeni sau de peste ocean nu le-a fost niciodata teama sa isi socheze publicul prin folosirea sexualitatii in productiile lor. Cu toate acestea, cand crezi ca le-ai vazut pe toate, in special intr-o societate ca a noastra in care ai acces la informatii cu viteza luminii, apare intotdeauna un film mai controversat decat cel dinainte.

Daca stai sa cauti suficient de mult, vei descoperi cu siguranta cateva povesti transpuse in pelicule cinematografice care te vor soca.

Fabrizio si Sylvia - Maladolescenza, 1977

Productia italiana regizata de Pier Giuseppe Murgia este un film cel putin controversat. Maladolescenza spune povestea lui Fabrizio (18 ani) si a Sylviei, interpretata de actrita franceza de origine romana Eva Ionesco, in varsta atunci de 12 ani.

Fata intra in viata lui Fabrizio atunci cand acesta batea padurile cu prietena lui, Laura, o copila inocenta si fara incredere in ea. Cruzimea baiatul este de neinchipuit si merge pana acolo incat o leaga pe Laura de maini si de picioare apoi pune pe ea un sarpe viu.

Citește și:

Filmul a fost blamat si cenzurat din cauza scenelor de nuditate prelungita si sex intre cei 3 copii.
Atunci cand Sylvia ii intalneste pe cei doi, ea isi foloseste sexualitatea proaspat descoperit pentru a-l manipula pe Fabrizio astfel incat sa o tortureze in continuare pe Laura.

Numele Evei Ionesco este legat de un intreg scandal. La varsta de 5 ani, ea a devenit modelul preferat al mamei sale fotografe. Irina Ionesco si-a fotografiat copila in ipostaze erotice iar Eva este, pana in prezent, cel mai tanar model care a pozat nud pentru Playboy. Fata avea atunci 11 ani.

In cele din urma, Irina a pierdut custodia iar minora a fost crescuta de parintii lui Christian Louboutin. In 1998, politia a confiscat din casa Irinei sute de fotografii cu copilul in ipostaze erotice.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.