Setari Cookie-uri

Ce tip de mireasa vei fi in functie de zodie

Fiecare mireasa are stilul propriu de a gestiona situatiile ce presupun organizarea nuntii. Tu in ce tip de mireasa te incadrezi?

Fiecare femeie viseaza la clipele unice in care va imbraca rochia de mireasa si va pasi spre altar, acolo unde o va astepta alesul inimii. Viseaza la o rochie alba ca de printesa, la un mire inalt imbracat intr-un costum negru, la un buchet de flori impresionant, la emotiile cununiei religioase si la distractia de la petrecerea de nunta.

Fiecare mireasa este speciala, si asta depine si de zodia in care s-a nascut.

foto: mireasa vintage, Shutterstock

Berbec

Pentru ca prima caracteristica a acestei zodii este incapatanarea, putem spune ca mireasa nascuta in zodia berbec isi va arata cornitele cu siguranta si se va arunca cu capul inainte atunci cand vine vorba de cheltuieli.

In acelasi timp va fi energica si mereu dispusa sa ajute organizatorii pentru ca totul sa iasa asa cum isi doreste. Rochia de mireasa va fi una cu totul speciala pentru ca mireasa isi va dori sa iasa in evidenta si sa impresioneze prin gusturile ei avangardiste.

Citește și:

Taur

Poatre ca o sa va surprinda, insa mireasa taur va fi cea mai rabdatoare mireasa si cea mai calma dintre ele. Chiar daca va intampina o multime de greutati va da dovada de spontaneitate si nimic nu ii va sta in cale in ziua cea mare.

Se va concentra cel mai mult pe meniul de la nunta care trebuie sa fie impecabil datorita abilitatilor ei de gospodina exemplara. Rochia de mireasa va fi una clasica, simpla si eleganta.

Gemeni

Mireasa nascuta in zodia gemenilor ar prefera sa stea departe de ceea ce inseamna organizarea propriei nunti si daca ar fi posibil sa se trezeasca in ziua nuntii fara sa faca nimic. Asta nu din cauza indiferentei sau a lipsei de interes ci din cauza faptului ca este o persoana indecisa careia ii este foarte greu sa aleaga.

Dupa indelungi asteptari si frustrari, nunta va fi cu adevarat deosebita, un eveniment la care invitatii vor fi cu adevarat rasfatati. Rochia de mireasa va fi una diafana, o rochie de printesa.

Citește și:

Rac

Femeia rac este o femeie foarte romantica, o femeie care viseaza la acele clipe deosebite toata viata si nimic nu va sta in calea ei in momentul in care va porni in aventura organizarii propriei nunti. Isi va da interesul pentru fiecare dataliu astfel incat totul sa fie perfect.

Femeii rac ii plac lucrurile vechi asa ca rochia de mireasa va fi inspirata din modelele vintage, iar trasura va fi nelipsita de la nunta.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.