Setari Cookie-uri

Numerologie: Ce spune numarul personal despre viata amoroasa?

Afla cum stai cu dragostea in functie de data nasterii!

Numarul personal sau numarul destinului este unul dintre instrumentele de baza cu care se lucreaza in numerologie. Acesta poate da detalii despre caracterul unei persoane si despre viitorul sau, precum si despre modul in care relationeaza cu ceilalti. Este cu atat mai util daca incerci sa afli cum percep oamenii dragostea in functie de data in care s-au nascut.

Pentru a-ti afla numarul personal, trebuie sa aduni ziua cu luna si anul nasterii pana cand obtii un singur numar.

Spre exemplu, daca esti nascut pe 15.06. 1987, numarul destinului tau se va calcula astfel:
1+5+0+6+1+9+8+7= 37
3+7=10
1+0=1

In acest caz, numarul personal este 1.

femeie numarul destinului

foto shutterstock femeie cu numere

Numarul 1 in numerologie

Aceste persoane sunt foarte independente in toate aspectele vietii lor si asteapta acelasi gen de libertate si in ceea ce priveste relatia cu partenerul de cuplu. De altfel, nu apreciaza foarte mult persoanele care au nevoie tot timpul de atentie si companie. De regula, acesti oameni ii plictisesc si li se pare aproape imposibil sa empatizeze cu acestia.

Citește și:

Cei care au numarul destinului 1 nu sunt foarte iertatori din fire insa daca partenerii de cuplu gresesc in vreun fel dar au argumente solide in apararea lor, atunci pot trece cu vederea uneori chiar si infidelitatea.

Cu siguranta, insa, nu vor ierta un partener care incearca sa le impuna limite iar acest lucru va fi cu siguranta un motiv de separare.

Numarul 2 in numerologie

Persoanele care au acest numar al destinului sunt aproape opusul celor dominati de 1. Ei au nevoie de companie si urasc singuratatea. Sunt mereu inconjurati de oameni si vor cauta un mediu profesional in care sa lucreze in echipa.

In ceea ce priveste viata amoroasa, ei au obiceiul sa se indragosteasca des insa nu intotdeauna foarte profund. Prin urmare, vor trece prin cateva dezamagiri. Din fericire pentru ei, au o natura foarte optimista si invata tot timpul din greselile lor.

Citește și:

Nu accepta, insa, jumatati de masura si nu pot ierta infidelitatea sau minciuna pentru ca ei sunt oameni foarte loiali si onesti.

Numarul 3 in numerologie

Daca ar fi sa asociem persoanele care au acest numar al destinului cu o zodie, atunci aceasta ar fi Gemeni. Ei sunt foarte comunicativi si sociabili, isi fac prieteni foarte usor si lucreaza cel mai bine intr-un mediu profesional dinamic.

In ceea ce priveste dragostea, au o viata foarte bogata. Tocmai pentru ca relationeaza usor cu oamenii si sunt foarte deschisi, atrag cu usurinta potentiali parteneri. Le place sa flirteze si sunt foarte buni la acest capitol.

Totusi, atunci cand se indragostesc cu adevarat, sunt foarte fideli chiar daca in aparenta, acest lucru nu este foarte clar. Nu renunta la obiceiul flirtului chiar daca sunt intr-o relatie stabila insa nu vor transforma acest lucru intr-o aventura sexuala.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.