Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai controversate aparitii in Playboy

Fotografii celebre din revista pentru barbati

Playboy a aparut pe piata in decembrie 1953 iar prima vedeta de pe coperta a fost nimeni alta decat Marilyn Monroe. Hugh Hefner a construit imperiul Playboy cu 1000 $ imprumutati de la mama sa. In primele zile de la lansare, au fost vandute peste 70 000 de exemplare iar 60 de ani mai tarziu, aceasta ramane una dintre cele mai cunoscute reviste din lume.

In mod inevitabil, controversele s-au tinut lant inca de la inceput dar acest lucru nu a scazut cu nimic popularitatea de care s-a bucurat publicatia. Numele vedetelor care au aparut pe coperta Playboy pot fi de la surprinzatoare pana la absolut banale (hapciu - Kim Kardashian!).

Spre exemplu, LaToya Jackson a aparut in numarul din martie 1989, atunci cand l-a concendiat pe tatal sau din functia de manager si a incercat sa isi lanseze o cariera pe cont propriu.

Mariah Carey a crezut ca Playboy ii poate readuce succesul pe care l-a pierdut atunci cand a lansat albumul „Glitter”, drept pentru care a pozat pentru numarul din martie 2007. Cantareata a aparut totusi intr-un costum de baie, si nu goala.

Citește și:

foto Guliver/Splash News

Cindy Crawford este unul dintre modelele celebre care au acceptat sa apara in publicatia pentru adulti. Ea a pozat de doua ori pentru Playboy, prima data in iulie 1988 apoi in octombrie 1998.

Pamela Anderson este unul dintre iepurasii favoriti ai lui Hugh si a aparut in revista de 13 ori. Lindsay Lohan a fost, cu siguranta, unul dintre cele mai controversate nume care au aparut pe coperta. In toiul scandalurilor cauzate de droguri, alcool si numeroasele drumuri in sala de judecata, fostul idol al adolescentilor a acceptat sa pozeze pentru Playboy in rolul lui Marilyn Monroe in numarul din ianuarie/februarie 2012.

Controversele nu se rezuma la aceste celebritati care au incins imaginatia barbatilor. In goana dupa bani si faima, imperiul Playboy a daramat bariere sociale sau chiar morale.

Iata cele 5 aparitii din celebra revista care ne-au atras atentia in mod special.

Citește și:

5. Darine Sterne – prima femeie de culoare de pe coperta Playboy

A fost nevoie de 18 ani de la aparitie pana cand Playboy a pus pe coperta prima femeie de culoare. Pana atunci, au mai existat cateva insa intotdeauna apareau alaturi de un grup de alte femei.
Darine Sterne este numele modelului care a pozat pentru editia din octombrie 1971. In ciuda faptului ca celebrul discurs al lui Martin Luther King implinea deja 8 ani, rasismul era inca o chestiune puternic dezbatuta in SUA.

Pana la data aparitiei lui Darine in Playboy, Jennifer Jackson a fost playmate in 1965 si Jean Bell (octombrie 1969) insa cea de pe urma aparea undeva pierduta, aproape invizibila, printre alte modele.

foto captura YouTube

4. Patricia Margot McClain – Razboiul Pubic

Asa a fost denumit razboiul dintre Playboy si revista Penthouse, mult mai „detaliata”. Cea de-a doua si-a facut loc pe piata la 16 ani de cand Hefner a publicat prima sa editie, adica in 1969.

Citește și:

Competitia dintre Playboy si Penthouse s-a schimbar radical si a devenit mai acerba in 1974, atunci cand Larry Flint a scos pe piata cea de-a treia mare revista dedicata barbatilor: Hustler.

Ca sa nu fie surclasat de rivalii sai, patronul Playboy si-a dat acceptul pentru o coperta complet diferita de tot ce pusese pana atunci in vanzare si de tot ce a urmat dupa numarul respectiv.

Modelul Patricia Margot McClain a pozat intr-o sala de cinema imbracata doar in chiloti. Nu acesta a fost motivul controversei cat faptul ca femeia era aratata in timp ce se masturba. Editia a aparut in noiembrie 1975.

foto captura YouTube

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.