Setari Cookie-uri

Cele mai calde urari de botez

Plini de bucurie si emotie proaspetii parinti se pregatesc pentru botezul bebelusului lor iar noi ii vom intampina cu cele mai calde urari de botez.

Botezul este cel mai important eveniment la inceput de drum pentru pruncul abia nascut, fiind ritualul de increstinare in religia crestina si prilej de sarbatoare pentru familie. Potrivit folclorului romanesc, se spune ca soarta omului se hotaraste inca de la nastere prin puterea si harul a trei zane ursitoare. Legenda celor trei zane ursitoare reprezentand nasterea, viata si moartea, are ecouri mitologice indepartate.

Urari de botez: Sa-i uram numai cele bune noului nascut!

Mama si copil

Foto: Mama si copil, Shutterstock

“Felicitari pentru marele miracol petrecut in familia voastra! Bunul Dumnnezeu sa va binecuvanteze pruncul!”

“Ii uram micutului ca viata sa-i fie lina si senina precum cerul de vara si calea presarata cu petale de trandafiri, iar sanatatea de fier sa tina companie fericirii depline si norocului. Botez fericit!”

Citește și:

“Cele mai sincere urari de sanatate, fericire, viata imbelsugata si noroc alaturi de multa iubire ii dorim micutului care v-a umplut inimile de bucurie.”

“Cea mai draga fiinta tocmai a aparut in viata voastra. Fie ca ea sa fie purtatoarea sperantelor voastre pentru un viitor mai bun!”

“Dragostea cu care intampinam venirea nou nascutului pe lume sa ii netezeasca drumul in viata si sa ii ofere un viitor plin de bunastare si impliniri!”

Copil

Foto interior si prima pagina: Copil, Shutterstock

“Ferice de cel nascut
Ca sub al dragostei scut
Viata sa-i fie mai usoara
Insorita ca o primavara
Sa intalneasca om intelept
Sa-l conduca pe drumul cel drept
Sa intalneasca multa iubire
Sa-l duca spre fericire.”

“Iti dorim din suflet o viata fericita alaturi de cei dragi!”

“Fie ca lumina stelei sub care te-ai nascut sa te calauzeasca!”

Citește și:

“Dumnezeu sa te binecuvanteze, sa-ti arate drumul cel drept, sa-ti daruiasca puterea sa te ridici cand necazurile te ingenuncheaza, sa-ti daruiasca puterea de a invinge, de a gasi intelepciunea, bunatatea si norocul de care ai atata nevoie!”

“Trei zane ursitoare vor veni indata la nasterea micutului soarta sa-i meneasca si cu al lor har sa-i ofere in dar un viitor implinit ca sa fie fericit, un viitor luminos ca sa fie sanatos.”

Citeste si Cele mai memorabile urari de nunta

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.