Setari Cookie-uri

Cele mai memorabile urari de nunta

Fa-ti remarcata urarea de ziua nuntii celor dragi, aratandu-le ca dragostea lor te inspira! Arunca o privire peste cele mai frumoase urari de nunta.

Se apropie ziua nuntii prietenilor sau rudelor tale si vrei sa le transmiti o urare care sa le aminteasca de faptul ca le sustii decizia de a face acest pas important. Cum sa le arati viitorilor soti ca sarbatoresti impreuna cu ei taina sfanta a nuntii? Pentru evenimentul care va schimba viata celor apropiati tie, noi iti punem la dispozitie cele mai memorabile urari de nunta.

Urari de nunta pentru familie si prieteni

Nunta
Foto: Nunta, Shutterstock

“Fie ca aceasta comuniune sfanta sa va intareasca dragostea si sa va uneasca si mai mult pe masura ce trec anii! Casa de piatra!”

“Cu sinceritate va marturisesc ca mi-ati redat speranta. M-ati facut sa cred din nou ca dragostea adevarata exista si mi-ati aratat ce inseamna arta de a iubi. Casa de piatra!”

“Va veni vremea cand veti intampina dificultati in viata. Atunci cand vor aparea acestea, amintiti-va de iubirea care v-a adus in fata altarului in aceasta zi memorabila. Casa de piatra!”

Citește și:

Sa purtati mereu in suflet amintirea zilei in care v-ati unit destinele si sa nu uitati de promisiunile care v-au apropiat unul de celalalt! Casa de piatra!

“Va doresc o casnicie fericita presarata cu loialitate, respect si multa iubire!”

“Va asteapta un drum lung cu impliniri si dezamagiri, cu framantari si bucurii, dar peste toate veti trece cu ajutorul iubirii voastre puternice. Casa de piatra!”

“Cu fiecare an care se scurge, imi doresc ca relatia voastra sa devina mai puternica, mai frumoasa, mai buna, iar casnicia voastra sa fie un adevarat reper spiritual pentru ceilalti. Casa de piatra!”

“Am gasit in relatia voastra o sursa de inspiratie care mi-a deschis inima spre iubire. De aceea, va multumesc! Casa de piatra!"

“Nunta voastra deschide calea spre un nou inceput care trebuie sarbatorit din plin. Bucurati-va de fiecare clipa pe care o veti petrece impreuna incepand cu aceasta zi! Casa de piatra!”

Citește și:

“Fie ca puritatea dragostei sa va insoteasca pe tot parcusul vietii si sa va aduca pacea sufleteasca de care aveti nevoie. Casa de piatra!”

“A venit si ziua mult asteptata in care v-ati hotarat sa va declarati iubire vesnica. Noi va sustinem si va dorim sa traiti cu intensitate aceste clipe de poveste care vor trece repede, dar care vor lasa in urma lor eternitatea dragostei voastre. Casa de piatra!”

Citeste si Marturiile de nunta: Semnificatii populare

“De azi inainte veti invata cum sa va ocrotiti unul pe celalalt de tristetile vietii, cum sa aveti rabdare si cum sa va iertati greselile. Este un nou capitol din viata voastra care va va purta pe un drum plin de obstacole pe care le veti depasi impreuna. Sa treceti cu bine peste toate greutatile vietii si sa gustati din bucuriile oferite de aceasta! Casa de piatra!”

Citește și:

“Sper ca din aceasta zi la care abia indrazneati sa visati si care s-a transformat in realitate, nimic nu va mai desparti vietile care s-au unit, formand un singur suflet! Felicitari pentru nunta!”

Urari de nunta haioase
Nunta

Foto interior si prima pagina: Nunta, Shutterstock

"Felicitari ca ai reusit sa iei parte la cel mai mare mit al vietii: casatoria fericita!"

"A fi casatorit e ca si cum ai urma studiile la o scoala de teatru. Ajungi sa joci orice, de la comedii pana la tragedii. Dar asta nu vi se va intampla si voua, casa de piatra!"

"Sa nu iti fie teama inainte de a spune marele “DA”. Oricum nu ai alta optiune. Felicitari!"

"Esti pe cale de a fi martor la una dintre marile miracole ale vietii; este uimitor cum vei putea trai cu o persoana cu care te vei certa in fiecare zi. Felicitari ca ti-ai gasit miracolul!"

Citește și:

"In viata trebuie sa tinem mereu ochii larg deschisi. In schimb intr-o casatorie este mai bine sa ii inchidem. Casa de piatra!"

Citeste si Cele mai frumoase traditii de nunta

"De ce sa te casatoresti cand poti rezolva treaba mai repede si mai simplu aruncadu-te in fata unui tren? Desigur, era o gluma. Felicitari!"

"Stiti care este secretul unei casatorii fericite? Faptul ca va ramane pentru totdeauna un secret! Casa de piatra!"

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.