Setari Cookie-uri

Cuvinte de dragoste: o colectie deosebita

O colectie cu cele mai deosebite cuvinte de dragoste prin care sa le transmiti celor apropiati iubirea ta!

Nimic nu poate inlocui emotia unei confesiuni de dragoste. Cuvintele de iubire spuse la momentul potrivit le arata celor dragi cat de mult ii apreciezi, intarindu-va si mai mult legatura prin incarcatura lor emotionala. De aceea este impotant sa iti alegi cu grija cuvintele prin care iti exprimi sentimentele Daca nu ai inspiratie, noi te ajutam cu o colectie deosebita de cuvinte de dragoste pe care le poti adresa persoanei iubite.

Cuvinte de dragoste

Cuplu

Foto interior si prima pagina: Cuplu, Shutterstock

1. Imi voi aminti mereu de zambetul tau cald care ma face sa uit de grij, care ma ajuta sa trec peste orice obstacol, care imi dovedeste ca totul va fi bine!

2. Chiar daca visurile noastre se vor pierde in neant iar promisiunile vor fi spulberate de intorsaturile vietii, chiar daca nu iti voi putea fi alaturi, te voi purta in gand pentru totdeauna. Te iubesc!

Citește și:

3. Sunt zile in care ma simt pierduta. Zile in care soarele refuza sa imi mai zambeasca, zile in care culorile dipar. Atunci imi aduc aminte de privirea ta si viata mea capata un nou sens.

4. Cred in stele, in flori. Cred in promisiuni, in visuri. Cred in dragostea care dureaza o vesnicie. Cred in tine. Cred in noi!

5. Datorita tie am descoperit ce inseamna sa ierti, sa ai incredere, sa traiesti cu adevarat. Pentru asta iti multumesc!

6. Ceea ce simt pentru tine este mai presus de orice ratiune. Niciun gand nu poate patrunde tainele iubirii noastre.

7. Acum ca mi-ai aratat cum sa iubesc nu voi mai fi niciodata la fel. Nu voi mai privi lumea cu aceiasi ochi egoisti si indiferenti.

Cuplu

Foto: Cuplu, Shutterstock

8. Ai aparut in viata mea si totul s-a schimbat. Razele soarelui sunt mai blande, ciripitul pasarilor mai vesel, florile mai inmiresmate.

Citește și:

9. Cum arata dragostea noastra? Simplu. Un amestec de visuri colorate, priviri delicate, promisiuni parfumate, saruturi inadecvate…si lista poate continua.

Citeste si Mesaje de iubire haioase

10. De cand te-am cunoscut tacerea a capatat un alt inteles. Aceasta a devenit un prilej de a te descoperi, de a patrunde tainele sarutului tau, de a-ti intelege privirile si ezitarile.

11. De un lucru sunt sigura. Oricat de mult ne-ar separa anii care s-au scurs de cand ne-am vazut ultima oara, nu voi lasa sa treaca o zi fara sa ma gandesc la tine.

Citeste si Mesaje de dragoste pentru el

12. Trebuie sa iti marturisesc ca nu ma asteptam sa ma indragostesc prea curand. Dar uite ca s-a intamplat, largind orizontul intregii mele fiinte. Acum nu pot decat sa iti multumesc si sa iti spun cat de mult te iubesc!

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.