Setari Cookie-uri

Povestea Second Skin Clothing

Monica Tarnovean este cea care a dat viata conceptului Second Skin Clothing, atat in calitate de creatoare de business cat si ca designer. Visul ei este: cat mai multe femei sa se imbrace comod si feminin, sa-si gasesca libertatea interioara si de exprimare si sa fie ele insele in imbracaminte.

1. Stiu ca povestea brandului Second Skin este de fapt una de dragoste. Ne poti spune cum a luat nastere Second Skin?

Povestea Second Skin este una speciala pentru mine, deoarece intr-un moment anume au venit impreuna mai multe informatii, dorinte, nevoi, demult coapte si rasturnate pe toate partile, si combinate intr-un cocktail cu verde si soare, iar in trenul din Brasov inspre Bucuresti, s-a nascut conceptul asa, intr-o clipa.

Deoarece eram intr-un moment in care dorinta mea de a crea, de a schimba ceva in viata mea, de a ma implini, sa spun usor cam pompos, era la cote inalte, combinata cu nevoia mea de haine confortabile atat pentru birou cat si in timpul liber, petrecut atunci in mare parte la tango, toate s-au incununat cu un mesaj pe care l-am primit in Brasov si care spunea: "You are my second skin".

Insa povestea era lacrimogena datorita distantei, iar cumva Second Skin a venit in intampinarea acestei distante, dorinta de a o face sa dispara, reprezentata ulterior in relatia cu haina, am vrut ca Second Skin sa aduca aminte de imbratisari si fuziunea dintre doi indragostiti, la fiecare pas, cu fiecare miscare, amintiri pe care le porti oricum mereu cu tine cand iubesti, iar rochiile si creatiile Second Skin sunt concepute exact in acest stil: intre tine si rochie nu exista limita, tu esti rochia si rochia esti tu.

Citește și:

Din punct de vedere libertate si exprimare de sine Nimic de ascuns in cel mai intim si subtil mod, nimic ostentativ sau provocator asa cum stim ca "se poarta" azi, insa atat de expus deoarece poti "arata" bine in Second Skin doar daca ai ales aceasta cale pe care esti, de a te simti bine cu tine. Nu este un lucru care tine de kilograme sau standarde de frumusete sau feminitate, este o stare.

Rochiile Second Skin prind contur si personalitate odata ce le incerci, poti sa te indragostesti de tine pe loc, sa simti senzatia, sa le experimentezi versatilitatea sau sa le scoti imediat de pe tine simtind ca esti expusa. Second Skin este pentru femei normale, iar eu definesc normalitatea ca alegerea si practica de a un fi obsedata de vreun standard de frumusete, insa avand un respect fata de tine insati intrinsec, care se vede si se simte, pentru femei cu un job, in miscare, cu hobbyuri pe care le practica si cu copii cu care se joaca sau merg in parc, insa care un uita ca sunt femei.

Citește și:

Mult din ceea ce sunt eu am transmis in Second Skin,deoarece stilul meu de viata a dus la aceasta nevoie, atat concreta, de baza, de a ma imbraca, confortabil as adauga, ca o femeie as mai adauga si de a-mi exprima creativitatea si spiritul ludic, care se reflecta in rochiile versatile, adica cu mai multe posibilitati de intrebuintare si adaptate la diverse stiluri. Nu sunt o victima a modei, prefer o haina calitativa pe care sa o pot adapta, purta mai mult timp decat o data sau un sezon si da, de ce un, sa o adaptez tendintelor daca ma reprezinta sau am chef sa ma joc.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.