Setari Cookie-uri

Salut, straine, intentionez sa te iau de barbat!

20 de ganduri care-ti trec prin cap atunci cand te indragostesti de un necunoscut

Merg destul de mult cu autobuzul pentru ca trebuie sa tai orasul in doua ca sa ajung la birou. Atunci cand nu imi tin strans de geanta sau nu ma pierd in vreo carte, studiez oamenii din jurul meu cu atentie.Nu stiu cum sunteti voi dar eu ma indragostesc de cate un barbat din autobuz sau metrou cel putin o data pe saptamana.

Unii dintre ei au ceva special in privire sau poate in felul in care isi tin hainele pe mana, nu stiu drept sa va spun. Si pentru ca sunt convinsa ca si voi patiti acelasi lucru, poate nu la fel de des, va las sa va bucurati de monologul meu interior de fiecare data cand ma loveste Cupidon.

foto shutterstock barbat elegant

1. Mainile, Dumnezeule, ce maini are! Ma intreb ce anume stie sa faca el cu degetele alea.

2. Hopaaa, salutare bicepsi care ies de sub maneca indoita a camasii.

3. Are un tatuaj? Are un tatuaj pe mana! Ma intreb cum arata. Oare ii ajunge pana pe spate? Macar pana acolo sus la ceafa. Oare se gadila daca l-as saruta acolo?

Citește și:

4. Imi plac pantofii lui, sunt curati. Barbatii din Romania nu prea stiu sa se imbrace dar omul asta arata impecabil. Sper ca nu sta cu maica-sa si ii face ea pantofii in fiecare dimineata.

5. Sunt sigura ca se intelege bine cu mama lui. Si eu m-as intelege bine cu mama lui si ne-am duce la masa in fiecare duminica apoi ea ne-ar ajuta sa ne crestem copiii. O sa avem o fetita si un baiat dar neaparat cu nasul lui. Si cu ochii lui.

6. N-am mai vazut la nimeni ochi ca ai lui. Sunt verzi? Sper sa nu poarte lentile, da Doamne sa nu poarte...oh, tocmai si-a lins buzele! Ma ia cu lesin!

7. Ma intreb cum saruta. Oare ii place sa muste de buza? Mie imi place! Ah, ce l-as musca de buza aia de jos. Si el si-ar pune mana incet pe ceafa mea apoi mi-ar strange parul in pumn, nu foarte tare dar suficient cat sa doara un pic! Ah, revino-ti, femeie! Cine m-o fi pus sa citesc Fifty Shades? Proasta carte dar buna idee!

Citește și:

8. Unde ai fost toata viata mea?

9. S-a uitat la mine? Ah, s-a uitat la mine! Stiu sigur ca m-am inrosit pana in varful urechilor si acum imi apar pete mari pe gat. Imi ard obrajii, imi vine sa intru in pamant.

10. Oare s-a prins ca ma holbam la el? Sper sa nu creada ca sunt vreo ciudata. Urasc cand oamenii se holbeaza la mine, ma simt foarte nesigura.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.