Setari Cookie-uri

7 staruri clasice ale Hollywood-ului care au intrat pe mana chirurgilor esteticieni

Si starurile clasice ale Hollywood-ului au apelat la chirurgia estetica

Starurile de la Hollywood apelau la chirurgia estetica inca din anul 1930, in special pentru corectarea nasului si a barbiei. Chirurgul estetician Vangelis Vasalos ne dezvaluie operatiile estetice ale celor mai cunoscute staruri clasice ale cetatii filmului.

Ca si acum, si atunci starurile care se respectau nu vorbeau despre interventiile estetice realizate, lasand mai mereu loc de speculatii.

“Interventiile estetice faimoase acelori vremuri nu sunt foarte bine documentate, deoarece vedetele nu vorbeau despre interventiile estetice la care apelau, iar cele la care operatiile estetice nu erau un succes (cum este cazul lui Mary Pickfort despre care au existat zvonuri ca un face lift i-ar fi distrus muschii fetei), pur si simplu dispareau din lumina reflectoarelor”, explica chirurgul estetician Vangelis Vasalos, medic in cadrul clinicii Metamorphosis Center.

Citește și:

7 staruri clasice ale Hollywood-ului care au intrat pe mana chirurgilor esteticieni

Marilyn Monroe - Rinoplastie si Reconstructie a mandibulei

Foto interior si prima pagina: Marilyn Monroe, cinemafestival / Shutterstock.com

Ai realizat pana acum ca insasi Marilyn Monroe a avut parte de ajutorul chirurgului estetician? La fel cum si-a vopsit parul in blond platinat din castaniu, Marilyn si-a modificat prin intermediul chirurgiei estetice mandibula si nasul.

“Aceste transformari s-au petrecut la inceputurile carierei sale, pentru a obtine un profil usor misterios si a atinge perfectiunea ceruta de studiourile de film ale perioadei respective”, ne spune chirurgul Vangelis Vasalos.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.