Setari Cookie-uri

Top 5 +1 cele mai bune seriale din istoria televiziunii

Cele mai populare seriale din toate timpurile

Fiecare dintre noi are cel putin un serial preferat si s-a indragostit macar de unul dintre personaje. Gusturile difera, cu siguranta, si ca sa fim cat se poate de obiective in alcatuirea acestui clasament, ne-am folosit de notele utlizatorilor de pe IMDb. Urmatoarele criterii au fost ca serialul sa aiba o nota bazata pe cel putin 5000 de voturi si sa nu fie documentar sau animatie.

1. Breaking Bad (2008-2013)
Nota 9.6 din 559 432 de voturi

Walter White este un profesor obisnuit de chimie pana in ziua in care afla ca este diagnosticat cu cancer la plamani in faza terminala. El are deja un fiu adolescent iar sotia sa este insarcinata. Dupa ce i se spune ca i-au mai ramas 2 ani de viata, soarta lui White se schimba complet.

Ca sa asigure viitorul familiei sale, profesorul intrea in lumea crimelor si a traficului de droguri. Ajutat de Jesse Pinkman, un fost elev de-al sau, el isi foloseste cunostintele de chimie pentru a fabrica metamfetamina. In mod surpinzator, viata in afara legii i se potriveste de minune fostului dascal.

Citește și:

Serialul urmareste impactul pe care il are o veste atat de halucinanta asupra unui om obisnuit si cum se pot schimbas polii moralitatii atunci cand nu mai ai nimic de pierdut.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.