Setari Cookie-uri

Chinurile romanticilor prea speriati de dragoste

Cele 15 ciocane si nicovale ale oamenilor prinsi intre iubire si pesimism

Nu stiu daca exista studii in acest sens, cel mai probabil cercetatorii britanici s-au ocupat si de asta. Stiu cu certitudine, insa, ca printre noi exista oameni care se tem de dragoste desi isi doresc sa se indragosteasca nebuneste, cu disperare si complet. Vorbesc in special cu voi, Capricornilor si Fecioarelor! Indiferent de semnul din zodiac sunt convinsa ca la un moment dat, toata lumea trece prin faza in care se teme de iubire si totusi viseaza la acest lucru.

1. Atunci cand te uiti la filme de dragoste ca The Notebook sau A walk to remember te ia cu dureri de dinti de la atat dulce si iti dai ochii peste cap pana te ia ameteala dar in adancul sufletului iti doresti o iubire atat de mare, indiferent de consecinte.

gipyh.com

2. Ziua Indragostitilor te scoate din sarite si nu pricepi nici picata cu ceara cum de dragostea a ajuns trivializata iar curentul american al inimioarelor de plus a prins atat de bine. Pe de cealalta parte, te uiti cu invidie la cuplurile care infrunta frigul de 14 februarie de mana, in parc.

Citește și:

giphy.com

3. Atunci cand iesi la o prima intalnire cu cineva, incerci sa nu te etnuziasmezi foarte tare daca iti place persoana cealalta dar in imaginatia ta, stii deja cum va arata nunta, ce inel iti va oferi si cu cine va semana primul vostru nascut.

giphy.com

4. Te uiti la seriale proaste doar pentru ca iti doresti cu disperare ca cele doua personaje principale sa se indragosteasca, in ciuda tuturor piedicilor. Cum ar fi fratii vampiri sau faptul ca o relatie intre un profesor si un elev este ilegala dar in fine, sa nu ne incurcam in detalii.

giphy.com

5. Atunci cand esti intr-o relatie stabila, in fata prietenilor pari distanta si indiferenta insa esti lesinata dupa iubitul tau si in intimitate sunteti cel mai dulce cuplu posibil.

giphy.com

6. Desi de felul tau esti o persoana logica, rationala si echilibrata, atunci cand te indragostesti (in cele din urma), jumatate din creierul tau uita cum sa functioneze normal si faci sau spui boroboate.

Citește și:

giphy.com

7. Ai atat de multa iubire de daruit incat incepi sa iti faci griji din cauza asta. Mai mult de atat, afisezi mereu un exterior nepasator si complet indiferent dar in realitate, te inmoi la un film de dragoste sau la gesturile frumoase pe care si le fac cuplurile din jurul tau.

giphy.com

8. Atunci cand iti place de cineva, incerci sa te controlezi din toate fortele sa nu ii dai mesaje to timpul, like la pozele din cele mai vechi albume de pe Facebook sau sa nu-i faci complimente excesive care, desi sunt sincere, pot parea teatrale.

giphy.com

9. Te emotioneaza nuntile si plangi din cand in cand la una mai speciala in timp ce in sinea ta esti convinsa ca tu nu te vei casatori niciodata pentru ca te sperie gandul de a trai tot restul vietii tale langa o singura persoana.

giphy.com

10. Te intristeaza un pic atunci cand auzi ca un cuplu stabil de vedete s-a despartit. Adica serios, Brad si Angelina par facuti unul pentru celalalt, ca si Kate si Will. Iti dai seama cum ar fi sa divorteze?

Citește și:

giphy.com

11. Din cand in cand, iti notezi undeva gandurile triste, romantice sau siropoase de-a dreptul apoi le ascunzi undeva sau le distrugi de teama sa nu le gaseasca cineva vreodata si sa descopere ca ai inima!

giphy.com

12. Ai obiceiul sa te indragostesti de oameni pe care nu ii poti avea tocmai pentru ca stii ca o legatura stabila si permanenta s-ar stabili mai greu in cazul lor. E si asta un fel de centura de siguranta.

giphy.com

13. Ai spus „si eu te iubesc” fara sa simti asta dar parea momentul potrivit si ti-a trecut prin cap ca daca o sa spui de suficiente ori, o sa ajungi sa crezi si tu.

giphy.com

14. Oamenii spun despre tine ca esti prea pretentioasa sau ca ti-e teama de o relatie stabila, cand in realitate tu crezi ca acolo undeva in lume exista sufletul tau pereche si, pur si simplu, nu l-ai gasit inca.

giphy.com

15. Cicalelile rudelor si ale prietenelor tale nu fac decat sa te frustreze mai rau. Si atunci cand incearca sa te cupleze cu cine stie ce exemplar nereusit, te face sa te intrebi ce parere au despre tine si cat de disperata isi inchipuie ca esti.

Citește și:

giphy.com

foto prima pagina shutterstock femeie cu inima rosie

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.