Setari Cookie-uri

Nume de pisici in functie de personalitate

Prea multe nume de pisici si nu stii pe care sa il alegi? Noi am venit in ajutorul tau.

Pisicile sunt animale inteligente, cu o personalitate puternica, jucause, rasfatate, independente si se afla printre cele mai populare animale de companie. Se crede ca pisica domestica se trage dintr-o pisica salbatica, mica, din Africa. In anul 2000 i.Hr., ea a fost imblanzita de catre egipteni, cu scopul de a o folosi pentru protejarea rezervelor de mancare de soareci si sobolani.

Inainte sa alegem noul nume pentru pisica noastra trebuie sa o studiem putin si sa-i studiem personalitatea. E jucausa? E lenesa? E blanoasa? E timida? Noul nume trebuie sa i se potriveasca si trebuie sa fie ales in functie de ce iti inspira si unde te duce cu gandul atunci cand o privesti.

nume de pisici
Foto: pisica, Shutterstock

Nume de pisici

Abby

De origine evreiasca si cu semnificatia de “cea care aduce fericirea”, este un nume ideal pentru o pisicuta delicata, frumoasa si alintata, care te cucereste din prima clipa.

Citește și:

Afrodita

Pentru o pisicuta cu o blana deschisa si ochi albastri scanteietori, acest nume de zeita, inspirat din mitologia greaca, poate fi o alegere perfecta si, totodata, diferita.

Baghera

Un nume inspirat din celebra “Cartea Junglei”, potrivit pentru pisicile jucause, mandre, de culoare neagra, care iti amintesc de cunoscuta pantera.

Cleo

O prescurtare de la Cleopatra, regina Egiptului, tara in care pisica era considerata un animal sfant. Acest nume este demn pentru o pisca independenta si cu o personalitate puternica.

Ducesa

Inspirat din desenele “Pisicile aristocrate”, intra in categoria acelor nume de pisici potrivite pentru felinele cu o atitudine superioara, frumoase si mereu ingrijite. Ducesa era simbolul elegantei englezesti.

Kitty

Cel mai frumos si mai de efect nume de alint pentru pisicuta ta superba, delicata, afectuoasa, care adora sa fie mereu in preajma ta si sa iti aduca fericire.

Citește și:

Luna

Un nume care a devenit celebru o data cu aparitia pisicii negre din serialul japonez Sailor Moon. Povestea ei incepe cand aterizeaza pe pamant, pentru a o ajuta pe Sailor Moon. Perfect pentru pisicile care stiu sa se impuna si iti lasa mereu senzatia ca stiu mai multe decat crezi tu.

Regina

Daca pisica ta este stapana casei si nimic nu se poate intampla fara stirea ei, dintre toate numele de pisici acesta este cel mai potrivit.

Nume de motani

Belzebuth

Pentru motaneii misteriosi, siguri pe ei si cu un aer de superioritate acest nume este cel mai potrivit.

Casper

Ai un animalut caruia ii place sa se ascunda prin tot felul de locuri si te face sa-l cauti? Casper, nume inspirat din desenele animate in care personajul principal era o fantoma prietenoasa, este ideal.

nume pisici

Foto prima pagina: pisica, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.