Setari Cookie-uri

Cum recunosti un vampir energetic?

15 semne ale unei persoane care te incarca negativ

Vampirii energetici nu sunt (inca) demonstrati stiintific, asta ca sa ne intelegem din capul locului. Nu exista studii care sa demonstreze ca o anumita persoana din anturajul tau te poate secatui de energie. Cu toate acestea, sunt sigura ca fiecare dintre voi are in preajma o astfel de persoana.

Poate fi vorba despre un coleg de munca, un prieten, un partener de cuplu sau un membru al familiei. In prezenta „vampirilor energetici” ne simtim mai obositi, mai deprimati sau pur si simplu iritati si nervosi fara vreun motiv clar.

Exista cateva metode care te pot ajuta sa combati efectele negative ale acestor oameni insa cu siguranta, cea mai buna cale este sa renunti pe cat posibil la toate persoanele toxice din viata ta.

Desigur, toti oamenii au zile proaste, cand simt nevoia sa se planga necontenit. In cazul vamipirilot energetici, nu vorbim doar de zile ci de tipare care se repeta la nesfarsit.

Citește și:

foto shutterstock proiectie spirituala

CUM RECUNOSTI UN VAMPIR ENERGETIC

  • In primul rand, toti acesti oameni pur si simplu nu pot sa produca energie pozitiva din diferite motive. O parte dintre ei sunt constienti de acest lucru si au facut deja primul pas pentru usurarea acestei poveri. Prinurmare, se agata mereu de sentimentele bune ale celorlalti.
  • Dau intotdeauna vina pe ceilalti pentru lucrurile negative din vietile lor. Nu isi recunosc niciodata greselile iar atunci cand lucrurile intra intr-o faza negativa, cauta mereu vinovati in alta parte. Sunt in stare sa jure pe rosu ca Universul intreg comploteaza impotriva lor si toti ceilalti oameni sunt spirite malefice incarnate doar ca sa le strice lor apele.
  • Dincolo de faptul ca te fac sa te simti vinovat desi nu ai gresit cu nimic, te pot santaja emotional pentru a obtine ce vor.
  • Incearca sa starneasca intotdeaua simpatii si sentimente de mila prin orice mijloace posibile. Se plang intotdeauna de ceilalti sau simt nevoia sa critice in permanenta.
  • Au o nevoie permanenta de atentie si, din nou, se vor folosi de orice tertip pentru a obtine acest lucru.
  • Se victimizeaza si nu accepta resonsabilitati sub nicio forma. Pentru a scapa de acestea, le arunca in spatele altcuiva.
  • Ai auzit vreodata expresia „drama queen”? Vampirii energetici sunt fix aceste regine ale dramei, adica fac din tantar, armasar. Orice neplacere, cat de mica, in jurul acestor oameni se transforma intr-o tragedie fara asemanare.
  • Daca li se pare lor ca ai gresit cu ceva, iti vor atrage atentie asupra acestui lucru intr-un mod cat mai public si cat mai neplacut cu putinta si iti vor reprosa pentru multa vreme.
  • 10. Atunci cand vine vorba de relatiile amoroase, devin extrem de posesivi si gelosi. Vampirii energetici sunt acei parteneri care prefera sa izoleze persoana iubita de lume si sa o inchida intr-o colivie aurita.
  • 11. Nu stiu cum sa fie fericiti pentru altii si incearca sa minimalizeze pe cat posibil toate succesele celor din jur.
  • 12. Nu au foarte multa incredere in ei si uneori, ascund acest lucru in spatele unei atitudini foarte agresive. Daca nu sunt agresivi, vor incerca sa ii faca pe ceilalti din jur sa se simta neputinciosi sau sa isi piarda increderea in sine.
  • 13. Nu ii sprijina niciodata pe ceilalti in demersurile lor. Indiferent ca e vorba de planul personal sau de viata profesionala, vampirii energetici vor incerca sa iti puna bete in roate. Ei sunt Gica Contra, cei care simt nevoia sa nege si sa inceapa orice propozitie cu „Eu NU...”
  • 14. Sunt extrem de parsivi. Nu iti poti da seama daca o persoana este un vampir energetic doar dupa felul in care arata, ci din interactiune. Chiar daca la inceput pot parea prietenosi, deschisi sau sociabili, pe masura ce relatia dintre voi va fi aprofundata, vor iesi la suprafata toate modalitatile in care incearca sa te exploateze. Atentie, acestia sunt in cautarea oricarui fel de resurse, nu doar spirituale.
  • 15. Te simti pur si simplu rau in preajma unui astfel de om. In timpul discutiei cu vampirii energetici, vei simti stari de oboseala, agitatie si nervozitate, plictiseala profunda sau un usor dezgust, in ciuda faptului ca ai doar intentii bune. Acestea sunt reactiile spiritului tau care incearca sa combata efectele unei prezente toxice si sa te impinga sa pastrezi distanta.

CUM POTI CONTRACARA EFECTELE UNUI VAMPIR ENERGETIC

  1. Respira adanc si NU ITI MAI BATE CAPUL! Nu esti responsabila pentru oamenii din jur si nu poti trai tu in locul lor.
  2. Atrage-le atentia de fiecare data cand te simti neplacut din cauza lor si nu te lasa coplesita de ceea ce iti transmit, verbal sau altfel.
  3. Gandeste-te foarte bine care este rostul acestei persoane in viata ta si cum ar arata daca aceasta legatura nu ar exista, apoi ia o decizie pe baza acestei concluzii.
  4. De fiecare data cand te afli in preajma unei astfel de persoane, imagineaza-ti in jurul tau o bula de lumina calda si protectoare, o bariera invizibila prin care nu poate trece niciun sentiment negativ
  5. Nu ai de ce sa preiei asupra ta sentimentele negative ale celorlalti. Esti o persoana buna si meriti sa fii inconjurata de energie pozitiva si de ganduri bune!

foto prima pagina shutterstock portret de femeie

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.