Setari Cookie-uri

6 stiluri in trend pentru impodobirea bradului de Craciun

Daca te regasesti printre cei care prefera un brad de Craciun traditional a venit vremea sa faci o schimbare. Este mult mai distractiv sa il decorezi diferit in fiecare an. Iata care sunt tendintele pentru impodobirea bradului de Craciun pentru anul 2014.

Bradul de Craciun este vedeta casei care ii aduce impreuna pe toti membrii familiei bucurosi ca pot participa la ornarea pomului. De aceea aceasta traditie de familie este esentiala in perioada sarbatorilor de iarna care nu ar fi la fel fara bradul de Craciun. Bucura-te alaturi cu cei dragi de impodobirea bradului de Craciun care cu siguranta te va amuza si chiar te va ajuta sa uiti pentru o clipa de problemele tale.

1. Bradul cu jucarii

Iubitorii de animale vor fi bucurosi sa afle ca anul acesta sunt la moda brazii de Craciun decorati cu jucarii mici reprezentand animalute de companie care sa le reaminteasca de faptul ca si ele fac parte din familia lor. Asta nu inseamna ca ursuletii de plus micuti ar trebui sa fie exclusi. Cei mici sigur se vor bucura sa orneze bradul cu propriile jucarii, insa ai grija la marimea acestora!

Ursulet

Foto: Ursulet, Shutterstock

Citește și:

2. Elegant

Bradul acoperit cu zapada este iar in trend; daca il decorezi cu ornamente albe precum fulgii de cristal si ghirlandele albe, vei obtine o atmosfera diafana desprinsa parca din povesti. Si de ce sa nu agati in pom si cativa ingerasi si ursi polari micuti? Poti pune si niste perle crem pentru a da putina culoare pomului alb.
Ornamente

Foto: Ornamente, Shutterstock

3. Color blocking

In acest an poti fi mai indulgenta cu culorile mai putin conventionale; in loc sa alegi sa iti decorezi bradul cu ornamente rosii si verzi cum faci de obicei te-ai putea juca putin cu rozul sau movul pentru a-i da un look mai deosebit.

Globuri

Foto: Globuri, Shutterstock

4. Bradul rustic

Daca vrei sa optezi pentru un look mai rustic ti-ai putea face propriile ornamente din crengute subtiri pe care sa le legi astfel incat sa le dai forma de steluta sau pe care sa le ornezi cu bomboane.

Citește și:

Steluta
Foto: Steluta, Shuterstock

5. Minimalist

Decorul minimalist te poate scuti de efortul de a incarca bradul cu atatea ornamente; cateva globuri care arata la fel sunt de ajuns cu toate ca nu este la fel de distractiv precum decorarea cu cat mai multe ghirlande, jucarii, bomboane si lista poate continua. Pe de alta parte acest tip simplu de decor poate fi potrivit pentru persoanele care vor sa obtina un strop de eleganta.

Planta
Foto: Planta, Shutterstock

6. Sofisticat

In cazul in care nu iti place ideea de a-ti decora bradul cu ornamente albe sau cu cele prea strident colorate, ai putea folosi o nuanta palida de crem; este o culoare destul de populara in aceasta perioada care va te va ajuta sa obtii un decor sofisticat.

Ornamente

Foto: Ornamente, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.