Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase mesaje si urari de Craciun

Sarbatoarea de Craciun este un moment perfect pentru a le transmite celor dragi, celor pe care ii iubim si sunt langa noi, urari si mesaje din suflet.

Am pregatit pentru voi cateva dintre cele mai frumoase, inedite si amuzante mesaje de Craciun, care sa aduca dragoste si bucurie in sufletele celor care conteaza pentru tine. Indiferent ca este vorba de parinti, partener, prieteni sau colegi transmite-le un mesaj prin care sa le arati ca in aceste zile magice, gandurile si sentimentele tale se indrepta catre ei.

Mesaje de Craciun pentru cei dragi

In magica seara de ajun mii de ingerasi sa va inconjoare, ca in basmele copilariei noastre, cu fulgi mari la geam, cu mireasma bradului si aroma prajiturelelor din cuptor, clinchetul copilasilor cu par balai sa va imbalsameze casa, cadouri frumoase sa va astepte cuminti sub brad si dragostea sa va umple sufletul. Craciun fericit!

Dragostea, bucuria si pacea sunt principalele ingrediente pentru un Craciun minunat. Iti doresc din suflet sa le gasesti si sa le simti in zilele acestea magice. Craciun fericit!

Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, dragostea, puterea, speranta si tot ce ai nevoie. Craciun de poveste!

Craciunul ne uneste cu familia si prietenii mai mult ca oricand si ne face sa apreciem dragostea din viata noastra. Fie ca zielele acestea de sarbatoare sa iti umple inima si casa cu multe binecuvantari si momente de fericire.


Foto: ornamente, Shutterstock

Fie ca momentele extraordinare si comorile din prezent sa devina memoriile de nepretuit de maine. Iti doresc multa iubire, fericire si pace interioara. Craciun fericit!

Acum cand ingerii coboara pe Pamant pentru a vesti Nasterea Domnului, cu aripile lor atingand sufletele noastre, iau cu ei toate supararile si lasa in schimb lumina si speranta. Va doresc un Craciun fericit!

Reteta unui Craciun fericit: 3 lingurite de fericire, 4 lingurite de bunatate, un sfert de relaxare si un sfert de harnicie. Sarbatori fericite!

Fie ca aceste zile minunate de sarbatoare sa te aduca mai aproape de indeplinirea dorintelor si sa-ti dea puterea sa lupti pentru tot ce iti doresti. Un Craciun plin de iubire!

Traieste bucuria, linistea, regasirea. Uita acum de toate, uita si de tine, deschide-ti inima si traieste increzator bucuria Nasterii Domnului. Craciun fericit!

Acum cand gerul ne ingheata trupurile, sa lasam Sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, sa lasam Raza Dumnezeiasca sa ne lumineze gandurile, sa lasam mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transformam inimile in torte arzatoare ale bucuriei. Craciun fericit!

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

Nu iti doresc ca sarbatorile sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Craciun fericit!

Citește și:

Mesaje de Craciun pentru iubit

Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Asa ca m-am trezit cu tine. Craciun fericit, iubitul meu!

Cel mai frumos lucru la acest Craciun este ca ma pot incalzi in bratele tale. Iti multumesc pentru ca ma faci fericita. Iti doresc din inima un Craciun minunat!

Iti ofer toata iubirea mea de Craciun si nu am nevoie sa imi oferi niciun cadou, deoarece fericirea pe care o simt cand sunt cu tine, este cel mai frumos dintre toate. Sarbatori fericite!

Precum Mos Craciun aduce magia in casele noastre, asa si tu aduci magie in fiecare clipa a vietii mele! Te iubesc, dragul meu!

Lumina din sufletul tau aduce armonie in inima mea, iar dragostea noastra prinde viata in momentele infloritoare de bucurie!. Aceste zile de poveste nu ar fi fost la fel fara tine. Craciun fericit!


Foto: cadou, Shutterstock

Magia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale pana ai sa atingi cu degetele bolta cereasca si ai sa culegi un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima ta! Craciun fericit!

Craciun fericit dragul meu! Alaturi de tine viata mea e plina de zambete, bucurie, magie si incredere si asa imi doresc sa fie si in aceste zile minunate!

Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Craciun fericit!

Citește și:

Mesaje haioase de Craciun

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara!...Ni se trage de la vin!

Urarile mele de Craciun sunt incarcate de bucurie, zapada si un An Nou fericit si din cand in cand sa faci apel la ratiune sau macar sa-i dai un bip.

Craciunul este sarbatoarea spiritului si a iubirii! Asa ca haide sa ne bem spiritul pentru a simti iubirea! Craciun fericit!

In ziua de Craciun cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini…eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa consumi excesiv sare, zahar si grasimi.

In deplin consens cu incalzirea globala, iti urez un calduros Craciun fericit!

In ajun, daca vine la tine un tip gras, paros, cu barba si te baga intr-un sac, nu te speria! Eu i-am scirs Mosului ca te vreau pe tine de Craciun!

Toate cele bune intr-un sac la Mosul sa se adune si apoi sa vina pe la tine si sa iei ce iti convine! Craciun fericit!

Citește și:

Cateva superstitii de Craciun

De Craciun e bine sa oferi cadouri pentru a te asigura ca anul care urmeaza va fi un an imbelsugat.

Pentru a alunga ghinionul, in seara de Craciun, e bine sa aprinzi lumanari si sa le lasi sa arda pana se vor stinge singure.

Cerul senin in ziua de Craciun anunta ca urmeaza un an roditor si bogat.

E bine sa deschizi usa colindatorilor si sa le oferi de mancat, de baut sau bani. In caz contrar, se spune ca vei avea ghinion tot anul.

In cazul in care ai imprumutat lucuri ai grija sa ti le recuperezi pana in Ajunul Craciunului deoarece se spune ca nu este bine sa te prinda Craciunul cu lucruri imprumutate.

Evita cu orice pret sa cosi, sa speli sau sa faci curatenie in ziua de Craciun.

Cele care vor sa-si vada sufletul pereche, e bine sa-si puna usturoi si un pieptene folosit sub perna, in noaptea de Craciun, iar acesta li se va arata in vis.

Pentru a atrage norocul asupra ta, asigura-te ca ai vasc in casa in ziua de Craciun.

Citește și:

Foto prima pagina: mesaje de craciun, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.