Setari Cookie-uri

Cele mai emotionante melodii de Craciun

Sarbatoarea magica a venit, iar noi ti-am pregatit o lista cu unele dintre cele mai frumoase melodii de Craciun.

Craciunul ne aduce aproape de familie, de prieteni, de oamenii pe care ii iubim si care ne fac viata mai frumoasa. E o stare de spirit minunata care te poarta intr-o alta lume, de poveste, de vis, in care imposibilul nu exista, iar pentru a patrunde si a trai sentimentul acesta unic, am ales pentru voi cateva dintre cele mai frumoase melodii de Craciun.

Foto prima pagina: copil cu laptop, Shutterstock

Top 10 melodii de Craciun

Chris Rea – Driving Home for Christmas

Este una dintre cele mai deosebite melodii de Craciun, care reuseste sa iti creeze acel sentiment unic de liniste, pace si, totodata, nerabdare sa ajungi acasa, la cei pe care ii iubesti. Trebuie sa recunosc ca se afla si printre preferatele mele.

Johnny Mathis – It’s beginning to look a lot like Christmas

De fiecare data cand ascult melodia lui Johnny Mathis simt o emotie si o bucurie in suflet si am senzatia ca sunt intr-o lume de poveste.

Citește și:

Wham - Last Christmas

Se afla, fara doar si poate, printre cele mai ascultate melodii de Craciun ale tuturor timpurilor, in special de cei indragostiti. Hitul a fost lansat in anul 1984 si a fost preluat de artisti si trupe din toata lumea. De cate ori nu v-au fost rascolite sentimentele si inima cand ati ascultat aceasta melodie?

Bruce Springstean – Santa Claus is coming to town

Melodia care anunta sosirea lui Mos Craciun in oras se afla printre cele mai vesele cantece din playlist-ul nostru, iar vocea lui Bruce Springsteen iti incalzeste sufletul indiferent cat de frig ar fi afara.

Dean Martin – Let it snow

Ador melodia lui Dean Martin care reuseste sa-mi transmita un sentiment de fericire si speranta ca, indiferent cat de grea ar fi viata, acum este Craciunul si totul este posibil.

Cliff Richard – Mistletoe and wine

O melodie care ne aduce aminte de copilarie, de noaptea in care fiecare dintre noi astepta cu emotie si bucurie in suflet, venirea lui Mos Craciun. Este una dintre cele mai ascultate melodii de Craciun in lume.

Citește și:

Sarah Connor – Christmas in my heart

Face parte din categoria acelor melodii de Craciun romantice, iar vocea extraordinara a lui Sarah Connor te cucereste din primele secunde. Single-ul a avut un mare succes atunci cand a fost lansat, iar albumul cu acelasi nume a fost unic prin faptul ca Sarah a imprumutat colinde traditionale germane pe care le-a cantat in engleza.

Celine Dion – So this is Christmas

O melodie ideala care anunta venirea Craciunului si a zilelelor de sarbatoare. E momentul sa ne gandim la lucrurile bune din viata noastra si la ce ne face cu adevarat fericite.

Enya – The Spirit of Christmas Past

Vocea Enyei este cu adevarat extraordinara si pare dintr-o alta lume. O melodie fascinanta care ne duce in trecut si ne face sa rememoram fiecare clipa traita in preajma Craciunului cautand fericirea si linistea in sufletul nostru si nu in alta parte.

Citește și:

Coldplay – Christmas Lights

Melodia celor de la Coldplay a fost lansata pe 1 decembrie 2010 si, desi este putin deprimanta, iti intra in suflet de la primele acorduri, avand un cor foarte impresionant care te face sa vibrezi din toate simturile.

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.