Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Magia sarbatorilor incepe cu Avon!

De Craciun, Avon iti ofera cele mai inspirate cadouri

Anul acesta, Mos Craciun ne-a pregatit ceva cu totul special. Este adevarat ca a avut ajutoare de nadejde. Spiridusii de la AVON si-au folosit puterile magice si au reusit si de data aceasta sa ofere cele mai frumoase cadouri..

Chiar daca primii fulgi de zapada au trecut cam repede, se simte deja atmosfera sarbatorilor de iarna. Craciunul nu este departe asa ca frenezia cumparaturilor se apropie cu pasi repezi si trebuie sa ne inarmam cu multa energie si pofta de colindat prin magazine.

Eu mi-am promis ca anul acesta am sa ma pregatesc din timp cu cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi, si nu am sa mai las acest detaliu important pe ultima suta de metri. M-am documentat, mi-am facut temele cu sfintenie si am descoperit cateva idei de cadouri speciale care cu siguranta vor fi apreciate, iar cei dragi se vor bucura de ele.

Si de data aceasta, AVON imi da o mana de ajutor si ma scuteste de multe lucruri: cadourile mele pentru prieteni se afla la doar cateva click-uri distanta datorita magazinului online, iar ofertele sunt imbatabile.
Niciodata o femeie nu are suficiente cosmetice, iar barbatii se bucura de fiecare data cand sunt rasfatati cu astfel de cadouri si apreciaza grija pe care le-o purtam.

Surprize minunate pentru daruri inspirate!

Anul acest am sa imi rasfat prietenii cu cate un Set Black Suede Touch disponibil aici.

Prietenele mele se vor bucura de rasfatul oferit de Setul Luxuriant cu caviar negru de la Planet SPA pe care il poti achizitiona si tu de aici.

Si daca vrei sa vezi si alte idei de cadouri la preturi speciale, intra pe site si alege tot ceea ce iti place. AVON te rasplateste cu multe surprize acum, in prag de sarbatori!

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.