Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Capricii culinare pentru cei mici

Atunci cand vine vorba de capricii culinare, stim deja, copiii sunt cei mai capriciosi. Oricat ne-am stradui sa le oferim o alimentatie sanatoasa si echilibrata, de cele mai multe ori, acestia refuza cu incapatare chiar si sa incerce ceea ce le preparam.

Insa, pentru fiecare problema exista o solutie. Pana si refuzurile copiilor isi afla sfarsitul atunci cand acestia sunt ispititi cu delicioasele capricii culinare de la Pizzicato.ro, create special pentru cei mici. De aceea, le recomandam cu drag parintilor Meniul Kinder+Paste Pomodoro, o solutie cate se poate de gustoasa si hranitoare pentru a-i convinge pe copii sa manance cu placere o masa sanatoasa.

Probabil, inspirati de dorinta parintilor de a-si alimenta copiii corect si fara a intalni proteste sau refuzuri din partea lor, Pizzicato a conceput acest meniu special pentru cei mici: Meniu Kinder+Paste Pomodoro. O varianta pentru masa de pranz sau cina deosebit de gustoasa si preparata din ingrediente de calitate, intotdeauna proaspete. Cei mici vor adora gustul bun al pastelor gatite alaturi de rosii decojite si mozzarela, aproape la fel de mult ca si surpriza delicioassa de la final- un ou de ciocolata Kinder cu o jucarie cadou. Orice parinte stie ca nimic nu-i stimuleaza pe copii sa manance tot din farfurie mai bine decat promisiunea unui premiu dulce.

Restaurantul cu livrare mancare la domiciliu Pizzicato, mai ofera pe langa meniul Kinder+paste Pomodoro inca doua variante de meniuri pentru copii: Meniu Kinder+Pizza 23 cm si Meniu Kinder+Snitel cu Cartofi Prajiti. Alege meniul preferat al micutului tau si comanda-l la domiciliu online sau direct de pe telefonul mobil folosind aplicatia speciala pentru home delivery. In doar cateva momente masa delicioasa va fi pe drum, iar tu vei avea mai mult timp liber pentru a-l petrece alaturi de familia ta.

Pe langa gustul sau bun si faptul ca este deosebit de hranitor si atractiv pentru cei mici, avantajul indiscutabil al comandarii meniului Kinder+Paste Pomodoro de la Pizzicato este ca ii poti oferi copilului tau o alimentatie echilibrata desi nu dispui de timpul necesar pentru a gati zilnic. Dezvoltarea celor mici este conditionata de o dieta bazata pe mancare gatita, proaspata si bogata in elemente nutritive esentiale. Cum viata noastra este dictata de balansarea continua a vietii de familie cu cea profesionala, rar mai gasim timpul si energia necesare pentru a gati. Tocmai de aceea suntem inclinati sa ne orientam catre solutii rapide, practice, sanatoase si gustoase pentru masa de pranz sau cina intregii familii.

Ofera-i copilului tau un capriciu culinar pe care il va adora negresit alegand sa comanzi la domiciliu meniul Kinder+Paste Pomodoro, coceput special pentru cei mici. Aceasta idee culinara inspirata ii va oferi baza pentru o alimentatie echilibrata, dar si o surpriza dulce care-l va incanta nespus de mult.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.