Setari Cookie-uri

Numerologie: Puterea magica a numerelor maestre

Vibratia cosmica pentru cele mai puternice numere din destin

Daca ar fi sa definim simplist numerele maestre, acestea sunt acele numere simetrice din destin care poarta o incarcatura cosmica puternica si care pot deschidele portile cunoasterii. Putini sunt oamenii daruiti cu un astfel de numar magic iar pe masura ce urcam treptele numerice, posibilitatea ca numerele mari sa mai apara in destin sunt destul de mici.

In cazul numerelor maestre bineinteles ca cele mai intalnite sunt 11, 22 si 33. Pentru a intelege pe deplin cum functioneaza acestea si care este puterea speciala a fiecaruia dintre ele, trebuie sa tinem cont si de ceea ce le activeaza, respectiv numarul la care pot fi restranse.

Unii specialisti in domeniu sunt de parere ca prezenta unui numar maestru in harta destinului este semnul unui suflet care a ales sa se incarneze acum, in aceasta viata si sub aceasta forma pentru a putea duce la indeplinire o misiune importanta nu doar pentru sine ci pentru intreaga omenire.

Citește și:

In orice caz, un destin guvernat de un astfel de numar nu poate fi al unui spirit tanar, aflat la prima intrupare ci al unui suflet batran care a trecut deja prin mai multe cicluri de viata iar acum dispune de resursele spirituale necesare pentru a-si utea indeplini misiunea.

Exista si o parte buna a faptului ca numerele maestre mari apar foarte rar in destin. Desigur ca acestea sunt importante si releva laturi ale spiritului pe care altfel nu le-am cunoaste insa trebuie sa tine cont faptul ca pe masura ce accesam profunzimile pozitive ale sufletului, le sondam fara sa vrem si pe cele negative.

Cu cat numarul este mai mare, cu atat cunoasterea Maestrului creste insa cunoasterea, asa cum bine stim, aduce cu sine uneori un pret teribil. Pana acolo, trebuie sa intelegm insemnatatea celor mai intalnite numere maestre.

Pentru a descoperi daca te numeri printre persoanele dominate de numere maestre, trebuie sa iti aduni data nasterii. De exemplu, o persoana nascuta pe 3 iunie1991 va calcula astfel:
03.06.1991= 3+6+1+9+9+1=29 si 2+9=11.

Citește și:

foto shutterstock portret stilizat

Numarul 11

Persoana condusa de numarul 11 este cel mai intuitiv dintre oameni. Capacitatea sa este atat de puternica incat, in cazul sufletelor batrane, intuitia se poate manifesta de-a dreptul prin clarviziune. Acesti oameni par desprinsi din alte sfere sin sunt de multe ori lipsiti de orice fel de spirit practic.

In special in copilarie, cei dominati de numarul maestru 11 sunt extrem de visatori. Chiar si asa, ei nu se izoleaza de oameni. Catalizatorul lor este numarul 2 (1+1=2), numarul dragostei si al cuplului.

De altfel, singuratatea nu le prinde bine acestor persoane si adora sa interactioneze cu ceilalti. Chiar daca nu au neaparat calitati de lideri, ei lucreaza foarte usor in echipa si sunt latura creativa a unui colectiv.

Pe langa o intuitie puternica, cei dominati de numarul 11 au foarte multa carisma si onoare. Atunci cand isi dau cuvantul sau fc o promisiune, vor avea grija sa respecte acest lucru indiferent de consecinte.

Citește și:

Numarul 22

Probabil ca 22 este cel mai puternic numar maestru si, implicit, oamenii care il au in harta destinului sunt caractere foarte puternice. Misiunea lor este cu atat mai complexa si mai grea cu cat vibratia numarului este mai mare.

In timp ce oamenii care sunt dominati de 11 sunt condusi de intuitie si imaginatie, persoanele dominati de 22 sunt oameni ai concretului si ai simtului practic. Despre ei se spune ca sporeste acolo unde pun ei mainile.

Sunt chibzuiti, desigur, dar fara sa fie tacuti sau posomorati. Cea mai buna metafora pentru ei este o rafala puternica de vant. Pe unde trec, lasa urme! Se impun cu usurinta si ajung aproape intotdeauna in functie de conducere.

Chiar daca din randul lor se ridica mari conducatori politici, setea de putere si dorinta de ascensiune ii poate transforma in tirani. Din fericire, se intampla destul de rar acest lucru deoarece catalizatorul lor natural este 4.

Citește și:

Dincolo de capacitatile de conducere si de gestiune, catalizatorul acestor oameni aduce in caracterele lor fidelitate, devotiune si un simt ascutit al onoarei, precum si compasiune si empatie.

Numarul 33

Numarul maestru 33 este cu totul si cu totul special. Acesta este numarul invatatorului, al empatului si al omului manat de compasiune pura. Atunci cand isi atinge potentialul adevarat, persoana care are 33 in numarul destinul va renunta la orice dorinte si nevoi personale si isi va pune priceperea in slujba celorlati. Din oamenii acestia se nasc ascetii, pedagogii, medicii si preotii dedicati. Calea lor este lunga si anevoioasa.

Desigur ca nu ating desavarasirea spirituala inca din anii de tinerete si sunt supusi greselilor ca noi toti ceilalti. Cea mai mare dintre ele este, poate, faptul ca isi asuma extrem de multe responsabilitati. Fac o chestiune de onoare din a se achita perfect de toate acestea si nu vor precupeti niciun efort in acest sens, indiferent cat de greu ar fi pretul platit.

Citește și:

Catalizatorul lor natural este numaul 6, semn al stabilitatii si al echilibrului interior, al caracterului puternic si al iubirii fata de oameni. Ei sunt obisnuiti sa acorde celor din jur o a doua sansa insa nu isi mai daruiesc la fel de repede increderea si mai ales, respectul.

foto prima pagina shutterstock portret cu numere

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.