Setari Cookie-uri

4 povesti incredibile despre incarnare si viata anterioara

Oamenii care sustin ca au amintiri din alte vieti

Desi oamenii nu detin inca dovezi concrete despre reincarnare, astfel de povesti sau traditii exista in toata lumea. Cercetatorii si investigatorii paranormalului cauta argumente care sa sprijine aceasta teorie, bazata in general pe povestile celor din jur.

Unele dintre ele sunt greu de crezut si par desprinse din filme SF in timp ce altele, daca nu cumva te fac sa crezi pe de-a dreptul, macar sa iti pui cateva semne de intrebare.

1. Viata anterioara si semne din nastere

In unele parti din Asia, atunci cand o persoana moare, rudele acesteia ii fac un semn pe corp cu cenusa. Ei spera ca sufletul se va reincarna intr-un alt membru al familiei iar atunci cand acesta va veni pe lume, va fi mai usor de recunoscut prin mica pata transformata in semn din nastere. O astfel de intamplare ar fi avut loc in Myanmar.

Atunci cand batranul din familia micutului K.H a murit, familia i-a desenat pe bratul stang un mic semn. 11 luni mai tarziu se nastea K.H iar baiatul avea pe mana semnul de cenusa al bunicului. Mai mult de atat, atunci cand baietelul a implinit doi ani, a strigat-o pe bunica sa cu numele de alint de care il folosea bunicul decedat. In timp ce alti copii din familie ii spuneau mama sau matusa, K.H a strigat-o War War Khine.

Citește și:

Cand mama baiatului era insarcinata cu micutul, aceasta l-ar fi visat pe batranul care murise si in vis, i-a spus ca isi doreste sa traiasca din nou printre ei. Semnul din nastere a lui K.H este in ochii familiei un semn ca dorinta bunicului s-a indeplinit.

foto shutterstock femeie in aer

2. Amintiri din viata anterioara

Un alt caz care a atras atentia publicului larg si a oamenilor de stiinta a fost al unui copil din Turcia. Baietelul sustinea ca are fragmente de amintiri din viata unui barbat care a murit impuscat inainte de nasterea copilului. Acestuia i-a fost tras un glont in cap si a murit dupa 6 zile.

Copilul s-a nascut cu o ureche malformata precum si cu o problema a fetei pe partea dreapta, exact pe unde patrunsese glontul in trupul barbatului si distrugerile provocate pe chipul acestuia.

3. Elevul incarnat

Taranjit Singh pare un copil obisnuit din satul Alluna Miana, India. Cu toate acestea, povestea lui este departe de a fi obisnuita. De la varsta de 2 ani, el sustine ca numele sau adevarat este Satnam Singh si s-a nascut intr-un alt sat, aflat la 60 de kilometri distanta.

Citește și:

El sustine ca a fost un elev de clasa a IX-a iar pe celalalt tata al sau il chema Jeet Singh. Intr-o zi, atunci cand se intorcea de la scoala, a fost accidentat si a murit pe 10 septembrie 1992. Taranjit povesteste ca pe cartile sale a curs mult sange si ca in portofel mai avea 30 de rupii. Atat de insistent a fost copilul cu aceasta istorisire incat tatal sau a inceput sa caute daca acest lucru s-a intamplat cu adevarat.

Astfel a ajuns la un profesor care a confirmat povestea si i-a pus in legatura cu familia elevului mort. Acestia au confirmat inclusiv detaliile lui Taranjit cuprivire la carti si bani. Atunci cand micutului i s-au aratat fotografii cu familia celui mort, el i-a identificat corect pe fiecare in parte.

Curiozitatea i-a impins mai departe iar parintii lui Taranjit au ajuns la investigatorul Vikram Raj Chauchan. Acesta a luat un caiet al baiatului si unul al celui decedat pentru a le compara scrisul. In mod surprinzator, Chauchan a constatat ca cele doua tipuri de scris erau aproape identice, in ciuda faptului ca Taranjit abia invatase sa scrie.

Citește și:

4. Fetita care a fost soldat in viata anterioara

Unul dintre cele mai bizare astfel de cazuri a fost descoperit de profesorul de psihiatrie Ian Stevenson. El se refera la o fetita din Birmania pe numele ei Ma Win Rar. Ea s-a nascut in 1962 si a fost un copil obisnuit pana la varsta de 3 ani. Atunci a inceput sa isi povesteasca amintirile de soldat japonez.

Fata sustineaca a fost capturata de oamenii dintr-un sat birmanez, legata de maini in jurulunui copac apoi arsa de vie. Desi nu au descoperit un soldat care a murit in aceste conditii, potrivit lui Stevenson, o astfel de intamplare ar fi fost perfect plauzibila in contextul politic si social respectiv. In 1945, s-au raportat mai multe cazuri in care satenii birmanezi au capturat soldati din armata japoneza pe care i-au ars de vii.

In plus, Ma Win Tar a inceput sa dezvolte un comportament complet aparte. fetita prefera parul scurt, hainele de baieti si putea fi uneori foarte cruda cu cei din jur. Mai mult de atat, ea s-a nascut cu o malformatie a mainilor din cauza careia i-au fost amputate doua degete iar in jurul incheieturilor avea semne de nastere care semanau cu urmele unei sfori legata de mana.

Citește și:

Sursa listverse.com

foto prima pagina shutterstock machiaj verde

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.