Setari Cookie-uri

Top 5 filme mai fierbinti decat 50 Shades of Grey

Filme erotice care iti vor aprinde imaginatia

Cel mai fierbinte film al anului este aici si a fost asteptat cu sufletul la gura de hoardele de fani si fane din lumea intreaga. Fenomenul Fifty Shades of Grey a luat nastere dintr-un alt mare fenomen mediatic, respectiv Saga Amurg. Inspirata de cei doi protagonisti, E.L James i-a inchipui pe Edward si pe Bella ca eroi intr-o poveste de dragoste BDSM. Pentru ca nascocirea ei a prins atat de bine pe site-urile de fanfiction, James le-a schimbat numele in Christian si Anastasia. Astfel, Fifty Shades of Grey a vazut lumina tiparului.

In ciuda popularitatii de care s-a bucurat cartea, criticii nu au fost impresionati si cei mai multi dintre ei sunt de parere ca poate fi numita cu greu literatura. Nici fanii nu au fost satisfacuti de la inceput, atunci cand se zvonea ca rolul principal urma sa fie jucat de Charlie Hunnam. Din fericire pentru el si pentru adeptii domnului Grey, actorul a renuntat la proiect pentru a se putea concentra asupra serialului Sons of Anarchy.

Citește și:

Va vine greu sa credeti sau nu, povestea lui Grey si a duducii Steele nu este primul film erotic ce s-a bucurat de o nesperata popularitate si, daca ar fi sa judecam dupa carte, nici cel mai bun. Prin urmare, va prezentam astazi o lista scurta a filmelor care va pot aprinde imaginatia mai bine decat ar face asta Fifty Shades of Grey.

1. Imperiul simturilor – Ai no korida (1976)

Despre Imperiul Simturilor v-am povestit de fiecare data cand am avut ocazia. Filmul erotic regizat de Nagisa Oshima se numara printre putinele pelicule mainstream in care actorii principali nu mimeaza actul sexual (se aude pana in spate la Dakota si Jamie?).

Ai no korida este inspirat din intamplarile adevarate care au avut loc in 1936. Sada Abe este o fost prostituata care lucreaza intr-un hotel. Kichizo Ishida, patronul ei, o molesteaza insa dupa acest fapt, cei doi incep o torida poveste de dragoste in care experimenteaza tot soiul de jocuri sexuale.

Citește și:

Pe masura ca Sada Abe devine mai dominanta si mai posesiva, cu atat Ishida se arata mai dispus sa ii satisfaca orice dorinta. De fapt, pasiunea lor devine atat de obsesiva incat cei doi se dedau impreuna la orice exces.


2. Secretara – Secretary (2002)

Daca imaginatia voastra este aprinsa de povesti cu barbati dominanti si femei gata sa le faca pe plac, Secretara s-ar putea sa va prinda mai mult decat Fifty Shades of Grey. Maggie Gyllenhaal este Lee Holloway, o femeie proaspat externata dintr-o clinica de psihiatrie care se angajeaza ca secretara lui Grey, E.Edward Grey, un avocat excentric.

Relatia profesionala dintre cei doi ia o turnura erotica cel putin interesanta si daca erati curiosi cum arata Maggie inconjurata cu fan in patru labe pe birou cu o sa pe spate, veti avea ocazia.

3. 9 saptamani si jumatate - Nine ½ weeks (1986)

In cazul in care nu stiati, in tinerete si inainte de operatiile estetice deazstru, Mickey Rourke era un domn mai mult decat prezentabil iar Kim Basinger era...Kim Basinger. Prin urmare, distribuirea acestor doua nume mari ale Hollywood-ului intr-un film erotic a fost de ajuns pentru a starni curiozitatea publicului.

Citește și:

Incasarile initiale nu au fost spectaculoase iar oamenii nu s-au inghesuit la cinematograf sa il vada. Totusi, pelicula a fost un imens succes international si a facut vanzari de peste 100 de milioane de dolari in lumea intreaga.

Elizabeth McGraw este o femeie sensibila care trece printr-un divort care o secatuieste emotional iar John Gray este barbatul misterios care o atrage intr-o relatie volatila si extrem de periculoasa pentru psihicul ei. Desi nu stie prea multe despre viata barbatului, Elizabeth se lasa prinsa in numeroase jocuri erotice care treptat, ii zdruncina increderea in ea.

In ciuda efectelor nocive pe care aceasta legatura le are asupra ei, chimia dintre Rourke si Basinger este aproape palpabila iar din aceasta a iesit unul dintre cele mai populare filme sexy din toate timpurile.

4. Ultimul tango la Paris – Ultimo tango a Parigi (1972)

Nu incape indoiala ca Marlon Brando a fost unul dintre cei mai buni actori ai epocii noastre. La fel de bine, nu incape indoiala ca Maria Schenider a interpretat cu pasiune rolurile care au consacrat-o. Dintre cele mai recente, trebuie sa mentionam rolul Berthei Manson din Jane Eyre (1996).

Citește și:

Inainte de a intra in pielea sotiei nebune a lui Rochester, Maria Schneider a fost Jeanne, frantuzoica din Ultimul tango la Paris cu care Paul (Marlon Brando) incepe o aventura sexuala care a socat criticii de film si publicul cinefil in egala masura.

5. Caligula – Caligola (1979)

Chiar si astazi, Caligula ramane una dintre cele mai controversate pelicule cinematografice. Filmul biografic regizat de Tinto Brass ii are in rolurile principale pe Malcolm McDowell, Helen Mirren si Peter O’Toole.

Aceasta este povestea adevarata a domniei imparatului roman Gaius Germanicus, cunoscut mai ales sub porecla Caligula (Cizmulita), de la urcarea pe tron in urma asasinarii bunicului sau Tiberiu, pana la moartea lui, pusa la cale de catre senatori si Garda Pretoriana, ca urmare a unui regim politic marcat de nebunie, coruptie si esecuri militare.

Citește și:

Desi suna ca orice alt film istoric, acesta este produs de Penthouse, celebra revista destinata adultilor. Prin urmare, de la cap la coada, Caligula este un festin erotic de proportii colosale. Scena culminanta, inspirata de altfel din evenimentul real, este o orgie din palatul imperial.

Sub scuza ca visteria a fost golita de campanii militare, imparatul a decretat ca toate rudele de sex feminin ale demnitarilor sai trebuie sa contribuie la bunastarea statului si, prin urmare, sunt invitate sa isi vanda favorurile sexuale in bordelul imperial oricarui barbat care plateste suficient de bine.

foto prima pagina shutterstock femeie in lenjerie

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.