Setari Cookie-uri

Barfe noi despre vedete

Angelina, Cameron, Justin, Britney si Paris.

1. De ce s-au despartit Justin Timberlake si Cameron Diaz?

Imediat dupa despartirea celor doi, au inceput sa apara zvonuri in legatura cu motivele acestei decizii. Cea mai credibila barfa - daca exista asa ceva - este cea furnizata de Us Weekly. Aparent, marul discordiei este Scarlett Johansson. Aceasta a fost aleasa de Justin sa joace rolul negativ din noul sau videoclip (videoclip ce a costat 1 milion de dolari). Cameron nu a fost de acord cu aceasta decizie, deoarece pasiunea lui Scarlett pentru Justin este deja cunoscuta. O sursa apropiata celor doi spune ca domnisoara Diaz era foarte geloasa pe Scarlett - are si de ce - si i-a reprosat lui Justin ca a luat decizii fara sa o consulte.

Inimaginile de mai jos, veti gasi cel putin un motiv pentru care Scarlett este o alegere mai buna.




2. Videoclipul secret al lui Justin Timberlake


Intre timp, Justin mai filmeaza si clipuri publicitare. Varianta necenzurata si secreta a unui clip recent o gasiti mai jos.




3. Angelina Jolie isi iubeste mai mult copiii adoptati

Angelina Jolie a declarat intr-un interviu recent ca isi iubeste diferit copii adoptati si ca le acorda mai multa atentie, deoarece ei au trecut prin multe greutati. Maddox si Zahara au deja personalitate, sunt supravietuitori si se simte mai atasata de acestia decat de fetita ei biologica, care este un copil privilegiat.




4. Britney Spears are probleme cu somnul
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.