Setari Cookie-uri

Blestemul Leonardo: 3 actori incredibili care NU au luat Oscarul

Vedetele de la Hollywood lovite de ghinion

Soc si groaza! Nu o sa iti vina sa crezi cine nu a luat Oscarul nici anul acesta! Fanii sunt ingroziti! Lasand gluma la o parte, Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai indragiti actori ai lumii. Se pare ca popularitatea sa nu a fost niciodata un argument suficient pentru ca Academia Americana de Film sa ii acorde un mult ravnit Oscar.

De fapt, premiul l-a ocolit de atatea ori incat internetul e plin de glume si meme-uri pe seama lui Leonardo DiCaprio si cum a ratat an dupa an acest premiu. Chiar daca a fost nominalizat in mai multe randuri, dupa cum veti vedea, se pare ca este urmarit de ghinion.

Prima nominalizare a primit-o in 1994 pentru cel mai bun actor in rol secundar atunci cand a intrat in pielea lui Arnie Grape in pelicula Necazurile lui Gilbert Grape. Urmatoarea a venit 9 ani mai tarziu, de data aceasta pentru rolul principal din Aviatorul.

Citește și:

Doi ani mai tarziu, Leo a bifat o noua nominalizare pentru cel mai bun actor intr-un rol principal pentru Diamantul sangeriu si, in cele din urma, ultima nominalizare la o astfel de categorie a venit in 2014 pentru interpretarea lui Jordan Belfort in Lupul de pe Wall Street.

Desi „cazul Leonardo” este indelung dezbatut de fanii sai, acesta nu este singurul nume mare de la Hollywood care, in ciuda numeroaselor nominalizari si aplauze in picioare la premiere nu a primit Oscarul.

1. Johnny Depp

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.