Setari Cookie-uri

Vedete fara machiaj

Cum arata cu adevarat vedetele?

Le admiram zi de zi, intrucat au o viata asa cum poate am merita si noi, au un trup perfect, un ten fara cusur si un zambet superb. Sunt intotdeauna aranjate si imbracate dupa ultima moda. Sa fie chiar asa? Oare vedetele arata si in realitate la fel de bine? Se pare ca nu.





Cea mai interesanta mi se pare transformarea lui Mimi, care iata pe coperta Playboy a fost sculptata in Photoshop, iar pe plaja isi arata adevarata fata sau adevaratul trup.

Despre Jessica Simpson stiam ca a facut reclama unui fond de ten care acopera orice si care a fost promovat prin emisiunile de teleshopping, dar chiar nu credeam ca are nevoie de astfel de minuni.

Renee Zellweger nu arata chiar atat de rau in viata reala, dar avand in vedere ca poza este facuta la un eveniment, ne-am fi asteptat sa acorde atentie macar coafurii.

Cea mai mare dezamagire a colegilor de birou a fost Pamela Anderson. Nici unul nu este fan infocat al ei, dar avand in vedere imaginea de papusa gonflabila pe care si-a creat-o, s-ar fi asteptat ca si in viata reala sa fie la fel de voluptoasa.

Iata si un filmulet educativ care a tot circulat pe internet si care ne arata ca etapa cea mai importanta in realizarea unei fotografii nu este shooting-ul, ci editarea ulterioara.



Pe langa prelucrarea imaginii, trebuie sa adaugam si operatiile costisitoare la care vedetele au acces, sedintele de machiaj, antrenorii personali, stilistii etc.

Partea urata este ca multe femei considera ca idealul feminin este cel portretizat in reviste, asa ca isi stabilesc standarde imposibil de atins. Poate vom deschide ochii si ne vom uita mai putin critic in oglinda si mai critic in interior.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.