Setari Cookie-uri

Advertorial (P) McDonald's Romania transforma Piata George Enescu intr-un labirint de zambete

Piata George Enescu a fost transformata intr-un labirint imens. Peste 1000 de prieteni McDonald's au fost prezenti la eveniment. Evenimentul face parte din initiativa globala imlovinit24 si a putut fi urmarit online pe site-ul www.imlovinit24.com. McDonald's a dat startul campaniei aniversare de 20 de ani in Romania

McDonald’s Romania a transformat peste noapte piata George Enescu din Bucuresti intr-un adevarat loc de joaca, plin de bucurie si distractie. 24 martie a fost ziua surprizelor pentru toti prietenii McDonald’s, iar in Bucuresti, peste 1000 de oameni au sarbatorit bucuria si zambetele, trecand pragul unui labirint imens construit in piata George Enescu.

Evenimentul face parte din initiativa globala imlovinit24, prin care McDonald’s ofera 24 de cadouri de bucurie, in 24 de orase, pe parcursul a 24 de ore. Ziua a inceput in Australia cu o cana de cafea uriasa in care trecatorii s-au putut juca si relaxa in drum spre munca, a continuat cu un “Big Mac Selfie” in Dubai si un concert surpriza sustinut de Jessie J pentru un grup de fani norocosi in Londra, pentru a se termina cu un concert in Los Angeles sustinut de Ne-Yo.

Labirintul zambetelor din Bucuresti a fost locul in care surprizele s-au tinut lant de la miezul zilei pana spre seara pentru toti cei care i-au trecut pragul. Plina de provocari, fiecare activitate din labirint a fost inedita si a surprins curiosii prezenti la eveniment cu concerte de opera in cel mai neasteptat moment, cutii-surpriza sau oglinizi deformatoare. La final, toate zambetele participantilor au fost adunate pe un ecran imens, oferind imaginea de ansamblu a cadourilor de bucurie oferite de evenimentul McDonald’s tuturor celor prezenti.

“Conceptul imlovinit24 este foarte simplu: McDonald’s este parte din viata a zeci de milioane de oameni prin micile bucurii pe care le ofera zilnic. Credem ca aceste cadouri de bucurie exprima cel mai bine ceea ce face si McDonald’s in Romania de aproape 20 de ani. Anul acesta se implinesc 20 de ani de cand McDonald’s a deschis primul restaurant in Romania, tocmai de aceea ne-am dorit foarte mult sa le oferim prietenilor McDonald’s un moment creat special pentru ei. Labirintul zambetelor a fost gandit exact asa cum e clientul nostru: plin de energie, curios, iubitor de aventura si mereu cu zambetul pe buze”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s Romania.

imlovinit24 este o actiune prin care McDonald’s si-a propus sa uneasca virtual unele dintre cele mai importante comunitati ale sale si sa ilustreze intr-un efort global ceea ce brandul face deja in fiecare zi – ofera bucurie catre milioane de persoane. Evenimentele imlovinit24 s-au desfasurat timp de 24 de ore in 24 de orase din lume, precum Mar del Plata, Sydney, Viena, Rio de Janeiro, Guangzhou, Hong Kong, Catania, Milano, Seul, Auckland, Varsovia, Lisabona, Madrid, Stockholm, Dubai, Copenhaga, Londra, Los Angeles, Ho Chi Minh, Paris, Manila, Tokyo, Toronto si Hong Kong.

Despre McDonald’s Romania

In anul 2015 McDonald’s Romania aniverseaza 20 de ani de la deschiderea primului restaurant. Compania este lider al pietei restaurantelor din tara cu 67 de restaurante in 21 de orase si 150.000 de clienti care ii trec pragul zilnic. McDonald’s are peste 4000 de angajati si a investit peste 600 de milioane de lei in Romania. In anul 2014, McDonald’s a fost desemnat cel mai bun angajator al anului conform AON Hewitt.
Pentru mai multe informatii vizitati: www.mcdonalds.ro si www.facebook.com/McDonalds.ro.

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.