Setari Cookie-uri

Mesaje si SMS de Florii: o colectie speciala

Trimite celor apropiati mesaje si SMS-uri de Florii care sa le reaminteasca cat de mult ii apreciezi.

Duminica Floriilor este un bun prilej de a ne pregati sufleteste pentru Paste. Dar ce ar trebui sa reprezinte aceasta sarbatoare pentru noi? Sarbatoarea Floriilor imi aminteste de faptul ca asa cum natura se regenereaza in fiecare an si mie mi se acorda sansa de a o lua de la capat; las trecutul in urma asa cum primavara se desprinde treptat de iarna.

Este o perioada frumoasa, care merita traita din plin si care ma face sa trec mai usor peste grijile cotidiene. De aceea vreau sa impartasesc veselia care ma cuprinde de sarbatori trimitand mesaje si urari sincere celor dragi. Iata cateva exemple de mesaje si sms-uri de Florii cu care poti sa le faci si tu o mica bucurie persoanelor apropiate care poarta nume de flori.

Mesaje de Florii

Fie ca aceasta zi sa iti insenineze viata asa cum zambetul tau imi lumineaza mie calea. Esti o floare care pentru mine nu se va ofili niciodata! La multi ani!

Citește și:

Sa nu uiti niciodata de inocenta sufletului tau; este lumina vie care te ghideaza in miez de noapte. Nu lasa ca drumul anevoios al vietii sa iti smulga aceasta floare vesnic pura. La multi ani!

Este ziua ta, ziua unei flori gingase de care imi voi aminti mereu cu drag! La multi ani!

Sa ai parte de cat mai multe zambete colorate si visuri inmiresmate. Iti dorim o primavara cat mai frumoasa! La multi ani!

Flori

Foto interior si prima pagina: Natura, Pixabay

Bucuria sincera cu care privesti viata, pasiunea cu care iti urmezi telurile si puterea cu care depasesti orice obstacol; toate acestea ma fac sa te iubesc si mai mult! La multi ani!

Pe masura ce trece timpul privirea ta este tot mai blanda iar zambetul tau tot mai cald. De aceea vreau ca in aceasta zi speciala sa iti multumesc ca existi! Te iubesc mama!

Fara tine lumea ar fi lipsita de sens; florile nu ar fi la fel de inmiresmate iar razele soarelui nu ar fi la fel de blande. La multi ani!

Citește și:

SMS de Florii

Incepand cu aceasta sarbatoare, calea vietii tale sa fie presarata numai cu flori care sa iti aminteasca mereu sa zambesti, sa ierti si sa iubesti. La multi ani de ziua numelui tau!

Sper ca din aceasta zi frumoasa sa iti impodobesti viata cu cat mai multe flori care sa se adune intr-o cununa de realizari si de dorinte implinite. La multi ani!

Iti urez ca florile iubirii sa iti rasara in cale si sa iti umple sufletul de bucurie! La multi ani infloritori plini de caldura si de pasiunea dragostei!

Sa ai o zi cat mai frumoasa, inseninata de lumina blanda a primaverii si incarcata de parfumul dulce al unu nou inceput! La multi ani!

Natura

Foto: Natura, Pixabay

Iti multumesc pentru ca mi-ai aratat ce inseamna iubirea si iertarea, ca mi-ai fost alaturi si ca m-ai invatat sa ma bucur de lucrurile marunte ale vietii. La multi ani!

Sper ca primavara sa infloreasca in viata ta asa cum florile se deschid cu gingasie in sufletul meu atunci cand te vad. La multi ani!

Citește și:

De Florii sa se rasfranga asupra ta toata dragostea cu care primavara isi intampina florile, toata veselia care izvoraste din ciripitul pasarilor si toata bunatatea cu care soarele dezmiarda natura. La multi ani!

Ce nume se sarbatoresc de Florii

Anemona
Brandusa
Camelia
Codrin
Codrina
Codrut
Codruta
Craita
Crenguta
Crina
Crinu
Crinuta
Crizantema
Dalia
Daliana
Delia
Dumitrita
Erica
Eugenia
Flora
Florenta
Florentin
Florentina
Florica
Florin
Florina
Florinel
Garofita
Gentiana
Gherghina
Hortensia
Iasmin
Iasmina
Iolanda
Iris
Lacrimioara
Laur
Laura
Laurentiu
Laurian
Lauriana
Liana
Lilian
Liliana
Malin
Malina
Margareta
Micsunica
Mugurel
Narcis
Narcisa
Ofelia
Olivia
Panseluta
Romanita
Roza
Rozalia
Trandafira
Veronica
Violeta
Viorel
Viorela
Viorica
Zambila
Zambilica

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.