Setari Cookie-uri

Interpretarea viselor erotice

Ce semnificatie au cele mai fierbinti vise ale noastre?

Visele erotice sunt absolut normale si fiecare dintre noi experimenteaza acest lucru, chiar daca nu ne amintim dimineata. Multe dintre ele au legatura evidenta cu sexualitatea, in timp ce altele pot fi expresii ale unor nevoi de care nu suntem constienti, ni le reprimam sau ne aflam in imposibilitatea de a le satisface, fie ele fizice sau psihice.

Se intampla foarte des ca oamenii cu care avem vise erotice sa fie de acelasi sex sau hermafrodite, chiar daca cel care viseaza este heterosexual. De asemenea, unul dintre cele mai intalnite vise erotice este cu o persoana din familie.

Acesta nu este semnul unui comportament sexual deviant, ci are o explicatie psihologica mult mai profunda. Prin urmare, iata ce inseamna cele mai frecvente vise erotice.

Ce inseamna cand visezi ca iti inseli partenerul?

Un astfel de vis nu inseamna (neaparat) ca iti doresti sa fii infidela, ci ca undeva exista dorinte sexuale care nu sunt indeplinite. Pe de cealalta parte, poate semnaliza faptul ca esti implicata intr-o situatie ilegala sau ca trebuie sa pastrezi un secret.

Citește și:

Pe de cealalta parte, daca visezi ca partenerul este infidel inseamna ca in subconstientul tau exista un sentiment de nesiguranta sau teama de a fi parasita. Poate insemna ca ai nevoie de mai multa afectiune si atentie din partea persoanei iubite sau simti ca nu te ridici la inaltimea asteptarilor cuiva.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.