Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Nutra Effects - noua gama inovatoare AVON

Semintele care iti fac tenul sa infloreasca

Dupa mai multi ani de cercetari in cadrul centrului de Research & Development AVON din New York, avem ocazia sa testam gama inovatoare AVON Nutra Effects ce are la baza extracte puternice din seminte de chia, seminte de strelitia si seminte de rodie. Toate acestea au o putere regeneratoare incredibila si constituie un intens factor hidratant.

Nutra Effects se bazeaza pe complexul Activ Seed, un cocktail de seminte puternice imbogatite cu vitamina E si provitamina B5 fiind diponibila in patru subgame, fiecare dintre ele adresandu-se unei afectiuni specifice ale tenului: Hydration, Balance, Radiance, Ageless.

"Nutra Effects este perfecta si pentru cea mai sensibila piele, reda tenului frumusetea si, mai ales, sanatatea naturala. Formulele dezvoltate de AVON sunt pure, precum orice element al naturii si respecta dezideratul nostru: siguranta totala in aplicarea produselor", spune Ioana Simian, medic dermatolog, specialist AVON.

Gama Hydration - extractul semnitelor de chia pentru o hidratare adecvata

Este destinata tenului deshidratat, normal sau uscat. Stiai ca semintele de chia absorb de 12 ori mai multa apa si regleaza nivelul de hidratare pentru 24 ore? Gama Hydration este disponibila in doua variante: crema de zi cu SPF 15 si gel crema hidratant si revitalizant. Ambele sunt bogate in acizi grasi esentiali omega 3 ce au rolul de a reface structura celulara, au efect antiinflamator si antioxidant ce neutralizeaza radicalii liberi rezultati in urma poluarii.

"Mi-au placut foarte mult ideea si stiinta din spatele Nutra Effects, m-au cucerit miraculoasele seminte de chia. Daca inainte le foloseam doar in alimentatie, in rutina mea au intrat acum si cele doua creme din gama Hydration. Cremele sunt foarte light, intra rapid in piele si au o textura confortabila. Mi se par cremele perfecte pentru aceasta perioada a anului", a declarat Anca Lungu, ambasador AVON Nutra Effects.

Gama Balance - extractul de semintelor de chia si pudra matifianta pentru un ten perfect mat

Special conceputa pentru tenul mixt sau gras, cu sau fara predispozitie la acnee. Si aceasta gama se regaseste in doua formule, gel-crema hidratant pentru matifiere si crema de zi pentru matifiere cu SPF 15 care contin pudra matifianta ce absoarbe excesul de sebum. Semintele de chia restabilesc nivelul de hidratare intr-o formula ideala pentru tenul tanar predispus la acnee sau care urmeaza tratamente antiacnee.

Gama Radiance - extractul semintelor de strelitia pentru un ten luminos

Realizata special pentru tenul ce prezinta pete pigmentare, lipsit de stralucire. Aceasta gama se regaseste in trei variante lotiune nuantatoare pentru luminozitate, crema de zi, ambele cu SPF 20 si crema hidratanta de noapte care actioneaza asupra pigmentarii pielii cauzata de trei factori: melanina din piele depusa in exces, hemoglobina si colagenul deteriorat. Nivelul colagenului scade odata cu varsta, dar extractul semintelor de strelitia uniformizeza si redau luminozitatea pielii stimuland productia de colagen 3. De asemenea aceste minunate seminte aduc la optim nivelul pigmentilor implicati in patarea anormala, hidrateaza in profunzime si stimuleaza refacerea si reinnoirea celulara.

"Am testat Radiance, crema de zi si cea de noapte. Le-am folosit cu constiinciozitate si mi-a placut mult textura, dar mai ales felul in care tenul meu arata dupa cateva saptamani de folosire. Este mai luminos. Cremele nu incarca tenul, intra imediat in piele si se potrivesc tenului meu sensibil, pentru ca nu am avut niciun fel de reactie negativa. Medicul dermatolog mi-a recomandat sa le folosesc cel putin sase luni, fiind o formula care actioneaza asupra petelor pigmentare. Cu siguranta voi face asta, pentru ca deja a intrat in obisnuita", a marturist si Alexandra Usurelu, ambasador AVON Nutra Effects.

Gama Anti-aging 35+, extractul de rodie inlatura primele semne de imbatranire

Semintele de rodie constituie baza acestei game ce contine formule de noapte si zi, cu SPF 20. Rodia este cunoscuta pentru continutul ridicat de vitamina C, E cu rol antioxidant, de reducere a activitatii radicalilor liberi si este bogata in polifenoli. Semintele de rodie sprijina reinnoirea celulelor, stimuleaza productia de colagen tip I si microcirculatia la nivelul tenului pentru a lupta cu succes impotriva primelor riduri de expresie.

Avon Nutra Effects - Semintele care iti fac tenul sa infloreasca!


Kudika
4 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.