Setari Cookie-uri

Bine ai venit in biroul tau! We Love Digital si-a deschis portile!

Mediul de business se misca pe repede inainte si asa ne miscam si noi.

Azi hub-urile sunt cele mai cool locuri de munca, pentru ca ideile sunt mai valoroase cand sunt puse cap la cap cu oameni ce au interese asemanatoare. Proiectele incep sa se invarteasca repede, ca niste moristi, cand sunt sustinute de o comunitate de breasla. Normal ca un hub special dedicat antreprenorilor de proiecte online nu putea sa lipseasca.

Ce este WeLoveDigital?

WeLoveDigital este un spatiu neconventional de lucru propus de doi antreprenori care sunt branduri in online si au fiecare cate 16 ani de experienta in domeniu. Liviu Dumitrascu a inventat e-Jobs, iar Orlando Nicoara a lucrat la un dot com, apoi la Netbridge si 8 ani in grupul MediaPro / Mediafax.

Asta este WeLoveDigital: iti inchiriezi aici un birou si intri intr-o comunitate de oameni manati de aceeasi pasiune, sa miste web-ul, sa schimbe mobilul, sa-si lase amprenta digitala. Totul intr-un spatiu creativ, Google style, ca tot sunt cei mai buni :). Este un loc unde te consulti cu alti antreprenori care mananca online pe paine. Un loc unde solutiile zbarnaie si sfaturile sunt pertinente. Un loc unde la celelalte birouri stau oameni ca tine.

Citește și:

Daca iti iei birou la WeLoveDigital capeti bineinteles tot ceea ce ofera orice hub care se respecta. Adica ai internet fara cusur, cafea pentru inspiratie, sali de intalnire cu tot ce trebuie si fructe proaspete sa te mentii in forma. Dar ceea ce-ti da cu plus aici este ideea noastra de a crea un spatiu unde esti indemnat sa lucrezi in colaborare.

Intrebi si primesti sfaturi, cauti solutii si primesti raspunsuri. Cei doi antreprenori care au lansat conceptul te asteapta la discutii creative si consiliere fata in fata. La WeLoveDigital nu capeti doar un birou ok, ci si valoare adaugata.

Pentru comunicarea in Hub folosim Slack Standard, oferit gratuit pentru toti membrii.

Preturi

Daca te-am convins, te asteptam sa ni te alaturi. Costul unui birou individual in HUB pleaca de la 200 euro/luna plus tva si il poti inchiria pentru o luna sau pentru o perioada mai lunga, suntem flexibili. Numarul de birouri disponibile este in acest moment limitat, poti aplica acum aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.