Setari Cookie-uri

Ooops... Britney Spears se face de rusine (iar!)

Ce face Britney cand bea prea mult?

Britney ar trebui sa intre in Cartea Recordurilor pentru numarul de prostii facute in decursul unui weekend. Weekendul trecut, printesa pop a ales sa se distreze in New York. Dupa o noapte salbatica, Britney s-a indreptat catre masina sa, s-a asezat frumos pe bancheta si a inceput sa hraneasca bobocii. Paparazzi au surprins in poze bancheta martora a dezmatului de mai devreme. In acelasi sfarsit de saptamana, fost doamna Federline a decis sa iasa la inca o promenada in club. Uitand ca nu mai are silueta din tinerete a optat pentru o rochita foarte revelatoare, ce nu reusea sa ii acopere nici sanii, nici fundul, nici burtica de proaspata mamica. Dupa cateva shot-uri de tequila, Britney a inceput sa socializeze cu animatoarele din club. Geloasa fiind pe tinutele lor sumare, domnisoara a decis sa le incerce si ea. De aceea, s-a dus frumos in cabina dansatoarelor, s-a dezbracat si a probat pe rand bikinii si sutienele acestora. Apoi, a inceput sa danseze lasciv impreuna cu acestea pana pe la 4 dimineata cand fiind mult prea ametita, a trebuit sa fie carata spre hotel. Toate acestea intr-un singur weekend. Iata cateva imagini din club si din cabina dansatoarelor.

Britney a avut oricum cateva saptamani dificile. A fost parasita de Isaac Cohen, iar acesta a oferit cateva detalii picante din viata lor, mai ales despre maratonul lor sexual. Ni s-au parut socante cuvintele sale despre prima noapte petrecuta de cei doi impreuna. Camera in care cei doi s-au incins adapostea rochia de mireasa a lui Brintey. Rochia era pusa intr-un loc vizibil, astfel incat Isaac a declarat ca se simtea de parca ar fi fost si Kevin prezent acolo. Iubirea asta si aritmetica ei: 1+1=3. Foarte dragut din partea lui Isaac sa isi faca publicitate turnand amanunte intime! De parca nu ar fi fost indeajuns, K Fed a declarat ca fosta sa sotie ar fi bisexuala si ca il implora sa faca orgii cu alte femei. Noi nu prea credem nimic din ceea ce iese din gurita avida de bani a afonului. Se zvoneste de asemenea ca Britney ar fi din nou pe urmele lui Justin Timberlake, motiv pentru care s-a dus la recentul sau concert imbracata sumar si dornica sa reaprinda iubirea. Justin nu a fost impresionat cu atat mai mult cu cat a fost vazut cu Kevin Federline barfind despre cunostinta lor comuna. In plus, avand in vedere noua cucerire neoficiala a baietelului si anume Scarlett Johansson ne indoim amarnic ca se va intoarce la printesa pop. Iata noul videoclip al lui Justin in care Scarlett face o aparitie de milioane (ca doar a primit un onorariu de un milion de dolari pentru cele 9 minutele).

Britney face gafa dupa gafa. Sa speram ca se va trezi la timp si se va interna intr-o clinica de dezalcoolizare, altfel risca sa aiba un sfarsit la fel de tragic ca al lui Anna Nicole Smith. Iata un clip realizat de un fan al ei, clip care reitereaza momentele importante din viata lui Britney.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.