Setari Cookie-uri

Cum iubeste zodia Balanta?

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Balanta si femeia Balanta in dragoste si viata.

In astronomia babiloniana, constelatia Balantei era numita Mul Zibanu, Cumpana si era considerata instrumentul sacru de impartire a dreptatii folosit de zeul soare Shamash, patronul adevarului si al justitiei.

In acelasi timp, atunci cand soarele incepe sa tranziteze aceasta constelatie, ziua este egala cu noapte si, probabil, astfel s-a nascut imaginea celor doua talere aflate in echilibru. In mitologia elena si romana se crede ca Balanta este sustinuta de mana Fecioarei, ca simbol al armoniei si egalitatii intre oameni.

Dintre toate semnele zodiacului, Cumpana este singurul care nu reprezinta o fiinta omeneasca sau animala, desi in anumite zone ale lumii se crede ca aceasta constelatie este asociata cu clestii Scorpionului.

imagini zodia balanta

foto shutterstock reprezentare balanta

Caracteristici generale pentru zodia Balanta

Inainte de orice, oamenii nascuti in aceasta zodie sunt caracterizati de un simt estetic impecabil. In general, au firi echilibrate dar se intampla de multe ori sa se lase condusi de emotii si sa ia decizii sub impulsul momentului. Sunt foarte fericiti atunci cand sunt inconjurati de alte persoane si le place sa se afle in centrul atentiei. Mai mult de atat, pentru ca au multa stima de sine, obtin o satisfactie personala mare atunci cand urca pe scara profesionala si deleaga sarcini.

Citește și:

In general, nativii acestei zodii se impart in doua categorii: pe de-o parte sunt Balantele care traiesc organizat, cu fiecare lucrusor pus intotdeauna la locul lor si cu tabieturi foarte exacte. Pe de cealalta parte, Balantele pot fi spritele rebele ale zodiacului si traiesc intr-un soi de haos organizat care ar fi cosmarul oricarei Fecioare tipicare.

Desi au gustul aventurii si vor sa cunoasca lumea, Balantele sunt in acelasi timp firi foarte comode si vor cauta sa se bucure de experiente noi doar daca vor putea beneficia si de o doza sanatoasa de lux confortabil. De altfel, acestor nativi le plac bijuteriile scumpe, parfumurile pretioase, hainele de firma si, in general, tot ce denota eleganta si lux. Uneori pot fi oameni destul de snobi insa acest lucru face parte din personalitatile acestor nativi, intocmai cum, spre exemplu, romantismul caracterizeaza Taurii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.