Setari Cookie-uri

Terapia cu sare: cel mai nou tratament cosmetic

Terapia cu sare: ultima inovatie in frumusete si nu numai!

Inovatia in domeniul frumusetii ne surprinde din ce in ce mai mult, din ce in ce mai placut si aduce curente din ce in ce mai interesante. De ce spun asta? pentru ca directia acestui domeniu pare sa se indrepte foarte mult spre natura si mediul inconjurator.

Totul se bazeaza pe ceea ce natura ne ofera, iar noi nu putem face altceva decat sa fructificam aceste daruri si sa le folosim in scopuri benefice.

Tratamentele cosmetice, in special cele naturale, reprezinta o pasiune pentru mine si cu siguranta ma intereseaza tot ce este nou in acest domeniu.

terapia cu sare

foto: femeie la spa, shutterstock

Astazi am sa va vorbesc despre o noutate in lumea frumusetii si nu numai.

Terapia cu sare

Ce este terapia cu sare si cum functioneaza?

Imagineaza-ti ca stai intinsa pe spate, complet dezbracata, pe un pat de sare. O aparatura speciala imprastie mii de microparticule de sare peste tot in "camera de sare". Nu se simte, nu miroase, doar ai un "gust sarat".

Citește și:

Tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi, sa stai pe spate si sa te gandesti la tot ce vrei tu mai frumos. Microparticulele de sare isi vor face treaba in tot acest timp.

Este o terapie naturala ce nu prezinta reactii adverse.

Ce inseamna asta?

In timp ce tu te relaxezi microparticulele de sare patrund in plamani, in bronhii, in toate alveolele si in tesuturile pielii.

Asta inseamna ca in acele momente se produce o detoxifiere, o curatare in profunzime a plamanilor si a tesuturilor interne, dar si a tesutului extern, a pielii.

Cine poate beneficia de terapia cu sare?

Poate va suna un pic ciudat, dar aceasta terapie se adreseaza atat adultilor si copiilor cat si animalelor. O sa vedeti in paragraful imediat urmator de ce.

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.