Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Cum sa alegi un aspirator performant si fiabil?

Daca aspiratorul tau se defecteaza sau doresti sa-l inlocuiesti pe cel vechi sunt cateva criterii pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand iti alegi un model nou. Recomandarea noastra este sa compari urmatoarele caracteristici:

Performanta de aspirare
Noua generatie de aspiratoare eficiente energetic de la Philips, numai in clasele A si B ofera aceeasi performanta ca un aspirator de 2400 W datorita combinatiei dintre urmatoarele elemente:

1. Tehnologiile unice Philips:

Tehnologia AirflowMax, specifica aspiratoarelor cu sac, permite desfasurarea uniforma a sacului de praf de tip s-bag, mentinand aceeasi putere de aspirare, chiar si pe masura ce sacul se umple. De acum nu o sa mai gasesti murdarie in compartimetul pentru praf si te poti bucura de un mediu igienic. Ai desfacut compartimentul pentru praf, ai luat sacul si l-ai aruncat.

Tehnologia PowerCyclone, conceputa pentru aspiratoarele fara sac, permite o separare eficienta a prafului de aer dintr-o singura miscare astfel incat tu astfel incat tu sa fii pe deplin multumit de curatenia caminului tau. Murdaria se colecteaza intr-un compartimentul pentru praf usor de golit si curatat.

2. Motoarele care au fost proiectate pentru a avea pierderi minime de aer devenind asftel extrem de eficiente. Acestea sunt capabile de viteze de pana la 650 de km/h, cu ajutorul a peste 40.000 de rotatii pe minut, de doua ori mai rapid decat o masina de Formula 1!

3. Noul design al capetele de aspirare TriActiveMax si TriActive Z care asigura o mai buna etansare cu suprafetele de curatat si iti usureaza si mai mult munca. Fie ca este vorba de firimituri sau, dimpotriva, de impuritati de dimensiuni mai mari, acestea sunt inlaturate cu usurinta, dintr-o singura miscare, nefiind nevoie sa mai ridici duza in timpul folosirii aspiratorului.

Pentru curatarea usoara a zonele greu accesibile, cum ar fi colturile, zonele din jurul obiectelor de mobilier, capul de aspirare DiamondFlex se potriveste perfect deoarece se roteste la 180° dupa care se intoarce automat in pozitie initiala.

In plus, pentru cei care au animale de companie periile Turbo curata in profunzimea tesaturii covoarelor eliminand cu usurinta parul de animale.

Filtrare si igienizare
Pentru un aer curat si sanatos in propria casa, scazand riscul aparitiei alergiilor anumite aspiratoare Philips sunt dotate cu sisteme de filtrare a aerului HEPA 13, certificate de ECARF ca fiind antialergice. Acestea purifica aerul evacuat de pana la 99,95% dintre alergeni - parul de animale, praf sau polen. Casa ta este intotdeauna curata si primitoare iar cei mici se pot juca in siguranta cu jucariile prin casa.

Manevrabilitate si design
Pentru un confort sporit si o manevrare mult mai usoara, pe manerul aspiratorului unele modele Philips, au telecomanda ErgoGrip - astfel incat sa nu mai fie nevoie sa te apleci. Poti sa opresti si sa pornesti aspiratorul mult mai repede, avand mobilitate mult mai mare. In plus, pozitionarea optima a butoanelor,cuplajelor si tuburilor telescopice, permite o utilizare in deplina siguranta si fara efort.

Beneficiaza acum de aceeasi eficienta in aspirarea suprafetelor cu consum redus de energie folosind noua generatie de aspiratoare Philips!

Din familia de aspiratoare eficiente energetic de la Philips fac parte urmatoarele modele:

Aspiratoare fara sac:

PowerPro Compact
PowerPro Active
PowerPro Expert
PowerPro Ultimate


Aspiratoare cu sac :

PowerLife
Performer Active
Performer Expert


Kudika
26 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.