Setari Cookie-uri

Secretele de frumusete ale lui Jennifer Aniston

Jennifer Aniston este considerata una dintre cele mai frumoase si mai sexy femei din lume. Afla si tu care sunt secretele ai!

La cei 46 de ani ai ei, Jennifer Aniston arata inca foarte bine si se mentine intr-o stare extraordinara. Nu isi arata varsta si parca a facut ceva care a ajutat-o sa opreasca timpul in loc.

Jennifer Aniston nu este si nici nu a fost vreodata o femeie de o frumusete iesita din comun sau o femeie care sa atraga priviri cu ajutorul formelor de invidiat, dar a fost si este o femeie delicata, o femeie cu o senzualitate aparte si o femeie cu un zambet de milioane.

Guliver/Splash News

Atitudinea ei pozitiva si mereu optimista o ajuta sa castige inimile fanilor si cu siguranta a celor din jur.
Pentru ca va spuneam ca Jennifer este o femeie care stie sa se faca placuta si pentru care varsta de 46 de ani este doar un numar, am scotocit pe ici pe colo si i-am aflat cateva dintre cele mai mari secrete ale frumusetii si ale ingrijirii personale.

1. In fiecare dimineata bea un pahar de apa calda cu lamaie

Dar din cand in cand inlocuieste paharul de apa cu o cana de cafea tare.

Citește și:

2. Face sport in fiecare zi

Si in fiecare zi face alte exercitii pentru a-si antrena fiecare grupa de muschi in parte. Nu uita niciodata sa isi faca portia de cardio de 20-30 de minute in fiecare zi.

3. Bea zilnic 2 litri de apa

Jennifer spune ca are o sticla de apa cu care isi masoara cantitatea bauta intr-o zi, iar cand ajunge la cei 2 litri esentiali, se declara multumita si ce este peste considera bonus.

4. Se demachiaza in fiecare seara

Oricat de obosita ar fi nu adoarme niciodata cu machiajul pe fata. Se aprovizioneaza din timp cu produsele prefrate pentru demachiere ce o ajuta sa aiba mereu tenul curat si improspatat.

5. Foloseste produse pentru protectie solara

Cand sta in casa sau cand iese afara are mereu grija sa isi protejeze pielea de razele soarelui si sa utilizeze cele mai bune produse in acest sens.

6. Isi protejeaza parul de razele UV

Pe langa faptul ca isi vopseste parul o data la patru saptamani, are mereu grija sa aplice un spray pentru protectie solara. Acest produs ii asigura o culoare frumoasa in fiecare zi si o apara de varfurle despicate si aspectul uscat al parului.

Citește și:

7. Este dependenta de balsam de buze si discuri pentru ochi

Pentru ca nu suporta senzatia de buze uscate sau crapate, Jennifer a dezvoltat o dependenta pentru balsamul de buze si alta pentru discurile racoritoare pentru ochi. Zona ochilor ei este foarte sensibila si apeleaza la acest truc ori de cate ori isi simte ochii obositi.

foto prima pagina: Guliver/Slash News

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.